Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hova tegyem a tükröt és milyet?

Hova tegyem a tükröt és milyet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy egész alakos tükröt,de nem akarom rossz helyre tenni valamint rossz alakút. Kinéztem egyet.

[link]

A nappaliban férne csak el, vagy az ajtó háta mögé szerelnénk. Ott nem látszana.

2011. márc. 11. 12:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
lehetne még az előszobába,de ott a wc ajtóval szemben lenne, úgy tudom ,az nem jó
2011. márc. 11. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

es ebben neked a feng shui mit tud segiteni?

rossz helyen csak akkor lesz, ha nem tudod hasznalni mert nem fersz hozza. a feng shui meg mar ezerszer bizonyitott baromsag. aki ennek ellenere is hinni akar benne, azt gyamsag ala kene helyezni...

2011. márc. 11. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez pont nem jo. Meg van torve, az elet is kette lesz torve. (penz, kapcsolat, egeszeg, karrier stb.) Egy egeszet, olyat valassz, amiben lathtod magad tetotol-talpig. Nappaliba es a furdoszoba ajtajan kivul jo helye van. Haloba nem jo.
2011. márc. 11. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Legjobb forma az ovalis. Ne legyenek eles sarkok, mert az "vag".
2011. márc. 11. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Oda tedd,ahol a legtöbb helyed van,és ahol öltözködni szoktál.Melem a hálószobában az égyammal szemben vanés egy az előszobában.(15 éve) Jól alszunk mindannyian,és nincs is kettétörve az életünk.

Nem a babonától függ az életünk minősége. A Feng sui pedig az.

2011. márc. 11. 15:35
 6/12 anonim válasza:

szerintem az a hullámos nagyon jó:)

nekünk volt olyan a nappaliban,és nagyon hangulatossá tette a szobát...:D

2011. márc. 11. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
tedd a haloszobaba, igy bozonyos helyzetekben valamelyikotok latja magat kozben...
2011. márc. 11. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem kiskoromtól felnőtt koromig a hálóban az ágy mellett volt a tükröm és nem tapasztaltam semmi rendelleneset. Sőt az életben kimondottan szerencsés voltam!
2011. márc. 12. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:

utolso:

az nem lehet. hisz a feng shui kimonja hogy nem lehet te. Hat hazudsz e?

:)

2011. márc. 12. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Valamilyen szekrény ajtajának belső oldalára tenném, de ez az én véleményem... :)
2011. márc. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!