Hová tegyem a tükröt, hogy ne hozzon balszerencsét? Gyerekszobáról van szó
Hát én láttam már meg magam éjszaka félálomban, mégsem ijedtem meg. Lehet, hogy nem vagyok elég ronda. Szerintem elég csúnyának kell lenni ahhoz, hogy egy tükör balszerencsét hozzon. Normális esetben nem kapsz sokkot, ha belenézel.
Gyerekszobában olyan helyre tedd a tükröt, ahol a gyerek nem verheti le, és nem vághatja meg magát a szilánkjaival. Tény, hogy vannak kislányok, akik imádnak forgolódni előtte.
Szerintem gyerekszobába ne tegyél tükröt, ha mégis szeretnél, akkor az ablakkal szembe, de csak akkor, ha a gyerek este nem láthatja magát, mert megijedhet, estére így is takard le
Hálószobába( vagyis a férjjel/baráttal közös hálóba) viszont nem jó ötlet tükröt tenni, valakinek az oldaláról bevonzhat a kapcsolatba egy 3. személyt...
elsőként csak annyit, hogy olyan tükröt vegyél, ami nem üveg, hanem műanyag (van olyan is)..biztonságosabb.
egyébként tényleg az a fontos, hogy az ágyat ne lehessen látni benne.
Jesszus, ti ezekben komolyan hisztek?
A mi ágyunk körbe van rakva tükrökkel, mert szeretkezés közben szeretjük nézni. Több mint 20 éve együtt vagyunk, egészségesek a gyerekeink, jól élünk, sokat utazunk, rengeteg a barátunk.
Most akkor mi van a szerencsétlenséggel, a 3. emberrel a kapcsolatban meg a többi butasággal?
Gyerekszobába, ha kicsi a baba ne tegyél tükröt, mert nagyon szeretik és úgyis leszedi valahogy. Ha nagyobb, akkor nyugodtan, nagyon aranyosak, amikor nézegetik magukat benne. Az enyémeknek is volt a szobájában és egyik sem állt meg a növésben, sőt nem is féltek és szellemek sem repkedtek éjszaka a szobában.
a gyerek 12 éves , fiú és azért van tükre, mert édesapjától kapta, egy régi tükör szép fa keretben, és édesapja nincs velünk.
a feng shui-t meg hiszem is meg nem is.
azért kérdeztem itt, mert nem tudom azt a sok oldalt rendesen átolvasni amit találtam, gondoltam itt vaalki rövid és velős választ ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!