Másnál is tapasztalható (érdekes)? Részletek lent.
Nem tudom mennyire poén jellegű a kiírt kérdésed, bár nem hiszem hogy az, ha ilyen módon kitartasz mellette.
az oka ennek egyszerű, és egyébként létező dolog ez, csak a megfelelő "tudatszint" szükséges hozzá...ugyanaz mint egy telepátia, vagy telekinézis(akarattal mozgatni a tárgyakat). A lényege a dolognak, hogy az ember elméje/tudata magasabb rendű mint a fizikai világ(nem a test terméke az elme, nem a testben van a tudat, hanem a tudatban a test), az értelem az anyag felett áll, és ha kellő a hit(tudatszint), akkor képes manipulálni saját gondolatával az anyagot az egyén. Így vagy te is képes erre a "fantasztikumra". :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Én hiszek neked :)
De szerintem ezentúl nem sok kérdést fogsz feltenni, láthatod , hogy a sok "okos" jön ide kioktatni. :) Van aki normálisan válaszolt. De volt aki gúnyosan. És én ezt nem szeretem. Ezért inkább megtartom magamba, ki se írok semmit.
Nekem is volt pár furcsa ,érdekes dolog az életemben. :) Ezért is hiszek neked, mert én is tapasztaltam már egy párat.
utolsó pár válaszolónak köszönöm hogy nem csinálnak ebből viccet.
19:31 ez érdekes köszönöm :)
utolsó ott a pont!
ilyen velem is volt már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!