Miért álmodom ezt? Mi a jelentése? (részletek lent)
Előzmények: Évekkel ezelőtt elvesztettem az egyik barátnőm. Leukémiában,mindössze 10 éves volt. Tulajdonképpen nem álltunk annyira közel egymáshoz,de együtt jártunk úszni és olyankor jól elbeszélgettünk néha. Úgy ismertem meg,hogy a legjobb barátnőm édesanyja összejött az ő apjával. Eleinte nagyon nem kedveltem,úgy gondoltam,hogy elveszi tőlem a legjobb barátnőm,de aztán az apja és a legjobb barátnőm anyja szakítottak,aztán már különösen jóba lettem vele. Azt hiszem egy évvel később derült ki,hogy leukémiája van. Több kemoterápiás kezelésen is részt vett,a haja is kihullott,aztán még találkoztam vele,s azt mondta,hogy egyáltalán nem bánja a hosszú haját,mert ez van és ezt kell szeretni. De azután csak rosszabbodott az állapota és pár hónap múlva meghalt. Szörnyű volt őt elveszíteni 10 évesen.(hozzátenném,hogy pár héttel később lett volna a 11. születésnapja)
Azóta rengetegszer van benne az álmaimban,amit azért tartok érdekesnek,mert annyira azért nem álltunk közel egymáshoz.
Ma például azt álmodtam,hogy találkoztam vele,még élt,és tudta,hogy meg fog halni. Az álmomban volt valami szertartás érte,ahol felöltöztették szép ruhába,s aztán élve eltemették. Borzalmas volt.
Azt szeretném,ha valaki megmagyarázná az álmom jelentését,illetve azt,hogy miért álmodom én ezt. Köszönöm előre is.
Azt mondtad, hogy azután jelentkeztek az álmok, miután "feldolgoztad". Lehetséges, hogy a tudatalattid így próbál védekezni az ellen, hogy elfelejtsd.
Sajnálom!
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!