Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom ezt? Mi a...

LadyMissStella kérdése:

Miért álmodom ezt? Mi a jelentése? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Előzmények: Évekkel ezelőtt elvesztettem az egyik barátnőm. Leukémiában,mindössze 10 éves volt. Tulajdonképpen nem álltunk annyira közel egymáshoz,de együtt jártunk úszni és olyankor jól elbeszélgettünk néha. Úgy ismertem meg,hogy a legjobb barátnőm édesanyja összejött az ő apjával. Eleinte nagyon nem kedveltem,úgy gondoltam,hogy elveszi tőlem a legjobb barátnőm,de aztán az apja és a legjobb barátnőm anyja szakítottak,aztán már különösen jóba lettem vele. Azt hiszem egy évvel később derült ki,hogy leukémiája van. Több kemoterápiás kezelésen is részt vett,a haja is kihullott,aztán még találkoztam vele,s azt mondta,hogy egyáltalán nem bánja a hosszú haját,mert ez van és ezt kell szeretni. De azután csak rosszabbodott az állapota és pár hónap múlva meghalt. Szörnyű volt őt elveszíteni 10 évesen.(hozzátenném,hogy pár héttel később lett volna a 11. születésnapja)

Azóta rengetegszer van benne az álmaimban,amit azért tartok érdekesnek,mert annyira azért nem álltunk közel egymáshoz.

Ma például azt álmodtam,hogy találkoztam vele,még élt,és tudta,hogy meg fog halni. Az álmomban volt valami szertartás érte,ahol felöltöztették szép ruhába,s aztán élve eltemették. Borzalmas volt.

Azt szeretném,ha valaki megmagyarázná az álmom jelentését,illetve azt,hogy miért álmodom én ezt. Köszönöm előre is.

2011. júl. 17. 12:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzátennék még annyit,hogy az álmomban végig rettenetesen zokogtam,akkor amikor öltöztették és akkor is amikor betették a koporsóba,ő pedig csak mosolygott rám,hogy ne aggódjak,mert jó lesz neki. Az álomban idősebbnek tűnt,és amikor lezárták a koporsó tetejét a kezeimbe temettem az arcom és tovább zokogtam,de rajtam kívül mindenki mosolygott. Aztán egy pillanatra felnéztem,láttam,hogy elviszik,aztán abban reménykedtem,hogy kinyitja a koporsó tetejét,kiszáll belőle és elszalad,mert ilyet senki sem tehet vele. Aztán nem történt semmi és felébredtem.
2011. júl. 17. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy most? Amúgy szerintem azért álmodsz ilyeneket mert 10évesen nagyon megrázott a dolog. Nem egyszerű,ha valaki meghal a környezetünkben,főleg egy 10évesnek. Nem könnyű ezt feldolgozni még felnőttként sem.
2011. júl. 17. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindketten 10 évesek voltunk. Most 13 éves vagyok. Valóban megrázott a dolog,főleg azért,mert bűntudatot éreztem amiatt,hogy először annyira nem kedveltem. De amióta sikerült túltennem magam rajta,azóta vannak az álmaim. Ha nappal eszembe jut nem zokogok,de van,hogy éjszaka felébredek a vele kapcsolatos álmaimból és egyszerűen csak sírok.
2011. júl. 17. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
te lány vagy vagy fiú? és ő milyen nemű volt? hát igen megrázhatott csak 10 éves voltál.Lehet hogy csak üzenni akar neked a túlvilágról hogy ne legyen bűntudatod hiszen jó ott neki.
2011. júl. 18. 10:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Bár így lenne. Én lány vagyok és ő is az volt.
2011. júl. 18. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen,lehet hogy tényleg üzenni akar.
2011. júl. 21. 16:23
 7/9 Won ***** válasza:

Azt mondtad, hogy azután jelentkeztek az álmok, miután "feldolgoztad". Lehetséges, hogy a tudatalattid így próbál védekezni az ellen, hogy elfelejtsd.

Sajnálom!

Won

2011. júl. 23. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
üzenet! szerintem is, ez nagyon szomorú dolog, és ilyen fiatalon még nehezebb feldolgozni, még ha nem is voltál jóban vele. teljesen megértelek, és nagyon sajnálom. remélem tényleg jobb neki ott..
2011. júl. 23. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
De eleinte bűntudatom volt,amiért nem tudtam neki elmondani,hogy sajnálom,hogy eleinte nem voltam vele kedves. És fel akartam neki ajánlani,hogy legyünk barátnők. De aztán meghalt és soha nem tudtam neki megmondani...
2011. júl. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!