Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik hatásos siker és...

T1997 kérdése:

Létezik hatásos siker és pénzmágia?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
93%

De ha spiritualis valaki akkor 0-24 az. Oké nem tud annyit passzív meditálni, meg hasonlók de számos lehetőség van meg amit mondjuk kapálás, fűnyírás, főzés közben is csinálhat az ember.

Pl én imadok alkotni rajzolni tervezni. Ezért vendéglátásban dolgozok de igazából ezzel a beállítottsággal bárhol dolgozhatnék! Az alkotás, az hogy a kezemmel készítek valamiből valami mást, (hambit, pizzát, vagy pont a nap végi mocsok eltüntetése) nekem egy relaxációs meditatív folyamat. A munkatársak jobban idegesítenek a nyafogással.

Extrovertált vagyok, szeretem az embereket ezért a pultozás sem zavar azt az egy két embert még elviselem. De nem hagyom magam felhúzni magam rajtuk. Egyenek azt menjenek a pbe.

A fizu meg legyen kielégítő. Én jutalommal fogom fel, xp-nek. Mert meg egy nappal tapasztaltabb és jobb lettem. Vagy olyan értéknek amit a munkámért cserébe kapok. De ha a fizu nem nő vagy nem jutok feljebb akkor ez a mérleg ki billen és én is neki állok besavanyodni… de ebben nem volt sok tapasztalatom. Olyan volt hogy 2-3 ember helyett kellet meloznom persze a 3x fizu nélkül… de a túlóra fedezte azt is és +ba jöttem ki így is.

Mondjuk most fényezem magam…De azt akarom mondani hogy azt az időt amit pénz kéréssel töltünk nem kell kínzásnak felfogni. A pénzt és az anyagi világot rossznak. Pláne spiritualis ként. Pont a természet, az élet és minden velejárójának az elfogadása es a szeretete lenne a cél. Kezdve ön magunkkal.

S így lényegében létrejön egy harmonikus egység, minden a maga medrében összhangban elvan.

Istennek akarunk lenni felébredettek, megvilágosodottak de, hogy ha a Teremtőt szereted de kritizálom az általa teremtett világot. Akkor hit? Hogy vallják vele egyé ha magamat és a körülöttem levőket sem bírom? Hogy legyek a teremtővel az alkotóval azonos ha nem szeretem azt amit csinálok, mert büdös a munka? Hogy értékeljék bármit ha azt amit a jelen világ értéknek tart számomra értéktelen?

Nem bűn gazdagnak lenni, nem baj a luxsus, nem vetek a pénz! Az az amit magában hordoz, a mohóság a telhetetlenseg stb. Is a pénz rossz értékeléséből fakad.

Én az vagyok aki ha véletlen hontalan lesz beköltözik az érsz mélyére mert ott mindenem meglesz. Étel ital odu.

De ahhoz kellene pár szerencsétlenség.

De jelenleg, városi lakóként, kell haz, hogy legyen fedél a fejem felett.

Kell autó(előbb jogsi) hogy nagyobb tagokat rövidebb időn belül teljesítsek.

A család az alakuló félbe van Szoval az pipa.

De emiatt több pénz, hogy tisztességgel el tartsam őket és fel neveljem. Ja és ne szukolkodjunk.

De ezek a pontok szerintem amúgy mindenkinek a pontja. Autó haz és család. Az hogy kinek milyen az álom valamilye az az ő dolguk. Mindenki a maga igényeinek a jussa.

Amúgy kérdező ha meg itt vagy akkor mondjuk a főbérlő az egy jó dolog tud lenni csak előbb nagyon be kell fektetni.

3-4 albérlettel egész jó summát hóna haza +2 nyaraló… csak annyi a bökkenő hogy azokat előbb meg kell venni!

De ha ezek megvannak élhetsz a jobbidnak és ha jó vagy azzal os kereshetsz pénzt😉

2023. aug. 24. 23:05
 62/65 anonim ***** válasza:
91%
#60 és mi a szemlélet?
2023. aug. 24. 23:06
 63/65 anonim ***** válasza:
100%

#62 nem #60 vagyok, de ide tartozó a mondandóm egyébként is. A jelenlegi szemléleted felderítése az elsődleges cél. A kulturális hátterünk adta fals evidenciák kiugrasztása a bokorból. Azzal érdemes összevetni az életviteledet, ahogy a természeti népek élnek. Nekik se egyszerű, kell a bátorság, de csomószor meg nem, és mégis adott az életvitelüknek megfelelő bőség. Bizonyos fokig persze, de mivel kellemes harmóniában léteznek a természettel, magasabb a boldogságfokuk sokkal, mint bármelyik első világbeli elveszettnek.

A mi "létsíkunkon" a több és nagyobb lehetőség, és ezek fokozottan nehéz és több szerencsét igénylő megragadása tud esetlegesen nagyot emelni a boldogságfokon, ha tényleg tudatos vagy a természetadta igényeidre, és törekszel erőszakmentes utakat választani a természet kínálta bőség közelébe sodródásra. Ellentmondásosan hangzik, de nem az: teret kell engedj a kegyelemnek, egóvezérelten csak vaktában navigálsz, bármilyen fordított világnak tűnjön is ez. A mi, jócskán megkutyult valóságunkban is a természeti törvények mentén történik minden. A kulturális rárakódások tudnak esetenként egészen messzire sodorni ettől. Amint felderíted a terepet, és tudatos maradsz arra, hogy ez a felállás, már úszol is az áramlattal, és hirtelen elegendő lesz a fennmaradásoddal foglalkozni, ami lassanként egyre könnyebb így. Erről beszélnek a spirkó arcok, csak annyira sokan ráálltak, hogy a természetadta visszavágyódásodra pénzgyárat építsenek maguknak, hogy csak a lényeget hagyják ki.

Önismeret és elengedés. A megérzéseid élesedni fognak, rálépsz a nemesebb tanulságokat tartogató utadra, ahol lesz lelkierőd elfogadni a szenvedést, és közös épülésünkre fordítani még azt is. Innentől nincs rossz megoldás.

2023. aug. 25. 06:20
 64/65 Grimfox ***** válasza:
100%
62, zanzásítva már leírtam korábban, bővebben meg nem tudom, mert erről elég terjedelmes könyvek szólnak. Ha érdekel, és nem zavar, hogy nagyon régi szövegekbe van ágyazva, akkor tudom ajánlani az irodalmat, amit én már olvastam. Keletről nyugatra-Tao Te King, Upanisadok, Védanta Sútra, Corpus Hermeticum, De Ira(Senecától).
2023. aug. 25. 10:40
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, Koszonom

63 és 64

2023. aug. 25. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!