Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik hatásos siker és...

T1997 kérdése:

Létezik hatásos siker és pénzmágia?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 Grimfox ***** válasza:
96%
Fekete mágiával sem gyors. Ahhoz, hogy hatékonyan tudja használni, elég jelentős, és szerteágazó tudásra van szüksége. Az pedig nem fél óra wikipédiázás után lesz meg. Nem csak a mágia területéről kell ismereteket szereznie, hanem a pénz, és siker feltételeit is ismernie kell. Csak utána tudja befolyásolni.
2023. aug. 20. 11:42
 12/65 D-Mano ***** válasza:
47%

Az sem gyors, de a fehér mágiánál gyorsabb, és jóval beláthatóbb időn belül lehet eredményt elérni vele.

Annyi, hogy a fekete mágiához jó forrást, útmutatót nehéz találni. Ez ezen a téren inkább az igazi akadály, nem az elsajátítás nehézsége. Jó forráshoz tippeket meg nem adok, a könnyen elérhető források 99%-a meg rossz.

2023. aug. 20. 12:18
 13/65 Grimfox ***** válasza:
82%
12., még ez a szerencse.
2023. aug. 20. 12:24
 14/65 anonim ***** válasza:
34%
Igen. A mágia neve: felemeledusz a nagyusz seggedusz ésusz elmészusz dolgozniusz.
2023. aug. 20. 12:34
 15/65 anonim ***** válasza:
21%
A mágia nem létezik ... csak az létezik, amit látunk és hallunk.
2023. aug. 20. 13:05
 16/65 Grimfox ***** válasza:
92%
15, minden fizikus, kémikus, matematikus, pszichológus, biológus, és még a mérnökök is tanúsíthatják, hogy az állításod téves. Természetesen függetlenül a mágia lététől, vagy nemlététől.
2023. aug. 20. 14:11
 17/65 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

16.

Így is lehet mondani, hogy a téma ostobaság.

De legalább tereltél egy jó nagyot.

2023. aug. 20. 15:14
 18/65 Grimfox ***** válasza:
100%

Az egész kategória erről szól. Ha mondjuk "üzlet, és pénzügyek"-ben tette volna fel ezt a kérdést, érthető lenne, hogy lekezelő kommenteket kap. Nem ő van rossz helyen, és nem ő tesz fel kérdéseket rossz helyen.

A válaszom nem terelés volt. Kivételesen ezotériától mentes tényeken alapult. A 15. válaszoló válaszának második felére reagáltam, amit szerintem ő értett is.

2023. aug. 20. 15:21
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

12 Szerintem meg nem lehet olyan nehéz, bár nem vagyok benne biztos hogy létezik, mert én érzem magamon hogy alkalmazták rajtam

Vagy lehet csak megint olyan szerencsétlen voltam hogy olyannal vesztem össze, aki jártas ilyesmiben

Bár egy valamire való ember sem volt köztük, nem nézném ki belőlük hogy ilyen hatalmas dolgokban mint a fekete mágia jártasak, de érzésben olyan

Mondjuk a radioaktív sugárzást sem látjuk, az mégis egy megfogható dolog

Kétlem hogy a tudományban dolgozó emberek egyöntetűen elismernék hogy létezik a természetfeletti

2023. aug. 20. 17:11
 20/65 Grimfox ***** válasza:
100%
19, az emberi rosszindulatot érzed, és magadra veszed. Ez nem fekete mágia, de ettől még nem kellemes, és ha rendszeresen magadra veszed, hagyod, hogy befolyásoljon, akkor ez sem tesz jót neked. Nagyon valószínű, hogy hajlamos vagy összeszedni a feléd, és mások felé irányuló rosszindulatot. Ezt ne valami misztikus úton értsd, inkább pszichológiai formában. A hatása viszont eléggé romboló, és a mindennapi életedre is hatást gyakorol.
2023. aug. 20. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!