Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik hatásos siker és...

T1997 kérdése:

Létezik hatásos siker és pénzmágia?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Nekem sajnos az a benyomásom, aki az én beírásaim eltakarítja, maga is elfogult, ezotériás hívő lehet, szinte csak az ürügyet keresi az intézkedésre.

Igen, tisztában vagyok vele, hogy az "intézkedések" kritizálása is "bűn", de akkor "ticcsá ki" ennyi öröme legyen neki...

Majd nézek valami jobb hely után, ahol a szólásszabadságot korrekt módon értelmezik, vagy nem tudom, de mindennek van határa!

Én már bizonyítottam, amikor (létezése óta), többször, évekig kerültem ezt a helyet. Majd megoldom megint valahogy, de az igazságtalanságot nem fogom sokáig tűrni.

Szólásszabadság, kulturált formában, ennyi.

Valakinek ez nem tetszik?

Akkor ez nem az én helyem.

2023. aug. 21. 11:40
 42/65 Grimfox ***** válasza:
100%

Természetes, hogy egy ezotériában hívő kéri a hozzászólásaid törlését. Hiszen őket sértegeted, elég rendszeresen. Logikusan nem azok fognak törlést kérni, akik hozzád hasonlóan szkeptikusak a témában, vagy éppen kritizálni, vagy éppenséggel leszólni járnak ide.

Azt nem tudom, hogy az ilyen intézkedések kritizálása mennyire bűn, gondolom az adminisztrátorok nyílt sértegetése nem javasolt. Ők is emberek. Szerintem legyél egy kicsit kevésbé végletes, és olyan kategóriákat látogass, amik a te érdeklődési körödnek megfelelnek.

Persze ha áldozatot akarsz játszani, amiért a sértő megjegyzéseidet törlik, azt itt is megteheted. A fórum szabad, mindenki szabadon lehet önjelölt mártír.

2023. aug. 21. 11:46
 43/65 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%
42. Igazából én a te véleményedre nem sokat adok, de hagyjuk...
2023. aug. 21. 11:48
 44/65 Grimfox ***** válasza:
100%
Te innen senki véleményére nem adsz sokat, mert az ide komoly szándékkal kommentelőket magadnál csekélyebb értelműnek tekinted. Tulajdonképpen még sosem láttam, hogy bárki véleményét is elismerted volna a magadén kívül, de ez feltételezem csak erre a kategóriára igaz, azokban a kategóriákban, amikben jártas vagy, biztosan elismered a nálad tapasztaltabbakat, vagy akik jobban megfogalmazzák a válaszukat az adott kérdésre. Mivel ezeket a kategóriákat nem látogatom, nem tudom ott milyen hozzászólásaid vannak, feltételezésekbe meg miért is bocsátkoznék.
2023. aug. 21. 12:00
 45/65 anonim ***** válasza:
63%

36 őszintén szólva

Szerintem elég kevés felnőtt van itt.

14-28 nagyon max 40-45

De akik elvakultak azok vagy a nagyon fiatalok vagy a Anti keresztény idősebbek. A közép vonal az a 24-34 és korosztály akik bele nőttek és van tapasztalatuk és sütni valójuk a témában. De ugye ez változhat szerintem ezoba kell egy kis szkepticizmus. Meg vagy 10-15 év mire megérik az ember. Azok akik venyelnek minden szrt azokkal nem kell foglalkozni

És a nagy mindent is tagadó ateistakkal sem akik képtelenek hitüket megtartva nyitni.

Szoval azok akikkel problémád van azok többsége inkább tini vagy fiatal felnőtt. Akik a gimik okkult fanklubjat erősítik.

2023. aug. 21. 12:47
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

41 😂😂😂

Szólás szabadságról beszélsz de nem bírod a vissza szólást? Vagy mivan?

Az is a szólásszabadság része, online anonim csoport. Névtelenül jogos ban áll hozzászólni egy általad megvetett témába is. De ne várd azt hogy az általad megvetett csoportot kedvelői nem szólnak vissza. Pont ugyan annyi joguk van hozzá. Logikus nem?

Ha nem bírod ezt elviselni akkor ne írj online felületen. 😄

Anonim anonim között úgy szól ahogy a szabályzat engedi azon belül, megett az anyázás.

Őszintén nem értem mi van veled?

Udv egy szkeptikus…

Az aki meg rad szállt az meg a másik véglet. Az is bajos.

De ha nem lenne baj a bejegyzéseiddel akkor amúgy nem is törlik. Valszeg oka van hogy törölték azokat.

2023. aug. 21. 12:57
 47/65 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

46.

Tudod egyáltalán, hogy miért töröltek?

Pl. azt mondom, hogy a főoldalra vannak linkelve ezoteriás butaságok.

Ezt törőlni kell, undorító szervizmérnök patkány megszólalt.

Ha azt írom, a "főoldalon vannak ezoteriás kérdések", azt nem törlik.

Miről beszélünk? Undorító.

2023. aug. 21. 13:29
 48/65 Szervizmérnök úr ***** válasza:
74%
Vagyis törölni.
2023. aug. 21. 13:30
 49/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem tudom. Nem vagyok bennfentes. Nálam csak azokat törölték amik elég agresszívak voltak. Köze nem volt a kérdéshez

Magyarul ha ezt jelented torolni fogjak mert nem privibe beszélünk.

Szerintem nyugodtan írhatsz ha megtetszik egy egy ebben a témában. Vagyis ha egy kicsit se érdekelne a téma el tudnád engedni.

Én nem értek a mérnöki dolgokhoz de ha érdekel hogy oldják meg valamit okosba előfordul hogy oda is felnézek.

De közbe rá pillantottam a főoldalra és az összes fő témából bánt fent 3-4 kérdés.

Akkor meg jó hogy ezo is ott van.

Na de ilyen a stalker rad száll azt lehet nem is olvassa el a kérdésed csak jelent. Volt már rá példa.

2023. aug. 21. 16:42
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

A spirituális tisztaság, és a pénz szerintem összeegyeztethetetlen.

Ennek egy kicsit már savanyú a szőlő szaga van

Szerintem alapvető emberi tulajdonság hogy minden élő ember jó színvonalon akar élni, aki ezt tagadja, én ott mindig érzékelek valamilyen sértettséget.

Miért ne vágyhatna egy spirituálisan tiszta ember a jó anyagi létre?

Ki ne akarná a luxust a nyomor vagy a középosztály helyett?

Vagy a másik véglet hogy gazdag családba született aki ezt mondja és nem tudja hogy milyen a nélkülözés.

Illetve miért ne lehetne becsületes módon gazdaggá válni?

Személyesen is ismerek ilyet, sőt közszereplők között is van ilyen szél számmal.

Túl van tolva a pénz szidása ebben a kategóriában

2023. aug. 24. 07:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!