Létezik hatásos siker és pénzmágia?
Egyáltalán nem értem és nagyon dühít, h mit keresnek ebben a kérdésben olyan emberek akik nem hisznek az egészben és minden IDE TARTOZÓ kérdés alá írkálják, h ilyen nem is létezik.
MINEK VAGYTOK ITT?
Ellen pontnak.
Van aki trollkodni. Van akit érdekel egy kicsit és azért van itt.
Van aki értelmes vagy értelmetlen vitákon keresztül próbálja levezetni a napi stresszt.
És vannak a besokalt ezosok akik, anyagias abban fogjak fel a világot és nem spirizik túl.
De érdekes régi motorosoktól mentális problémaként hivatkozni rá. Itt csak jing lehet a jangnak meg taka haza? Komoly és ezósnak valljátok magatok?
Kérdező biztos van, csak a népesség 99%-nak nincs “meg a szellemi szintje hozza” vagy mit szoktak mondani. Bocs rég volt fel kellene idézném a vonzás törvénye agymenest.
Na úgy mondom, ha vágysz valamire, imadkozz, meditalj, vagy csinálj bármit edz csak tisztotsd ki az agyad és fogalmazd meg mit akarsz. Aztán tervez, mit kell tenned ennek az eléréséhez? És aztán cselekedj!
Gazdag leszel? Idővel, talán. Ha kitartasz, a cél mellett.
Ha sikeres pénz mágia nem is, de ezzel én pár heten belül a felmondásom után, költözéssel, találtam egy az előzőnél jobban fizető állást. És bár a dolgok másképp akartak így elváltak útjaink. De 3 nappal később felvettek egy ugyan annyit fizető az első munkahelyhez hasonló helyre.
Szoval a varázslat része ha nem a lényege
A VÁGY; a CÉL és a TETT!
Ha nem teszel érte csak hókuszpókuszozol akkor miert történne bármi?!
Ezt nevezem én vonzás törvényének! S nem a napi meditalgatast.
Ezoterikus szerintem közel sem.
Sima egyszerű célok felállítása minnel jobban elképzeled, minnel jobban akarod annál többet teszel érte. És akkor annál előbb el is ered azt. Ennyi.
22 ha emlékszel meg rá 😉
“Mágia márpedig nem létezik, csak olyan energiák amiket befolyásolni lehet “
Az én emlékező tehetségemre ne alapozz. Majdnem nemlétező dolog.
Az idézet kicsit érdekes. Pont azt a tudást nevezik mágiának, hogy hogyan is befolyásolod ezeket az "energiákat". A régi rendszerektől az újakig, amelyik ismeri ennek a módját, az a rendszer mágia. Plusz így van neve is a gyereknek, nem kell körülírni.
Csak az érdekel aki szerint van azok közül hány milliárdos van aki spirituális tisztaságát megtartva sikeresen halytotta végre.
S nem mások hátán, sanyarúsán, szenvedésén jutott nagyobb anyagi javakhoz.
Na hány becsületes, sikeres pénz mágus van a válaszolók között ??
Szerintem a válaszolók között semmilyen sikeres "pénzmágus" nincs, nemhogy becsületes, sikeres.
A spirituális tisztaság, és a pénz szerintem összeegyeztethetetlen. Ehhez a véleményemhez eléggé ragaszkodok.
20 kétlem hogy a sima emberi gyűlölet ami felém árad, az képes lenne 2 évvel később egy teljesen más életterületen karasztrófát okozni.
Ez csak átok útján jöhetne létre
Vagy esetleg ha már annyian gyűlölnek hogy összeadódik az energia és ez okoz nekem gondot, nem tudom ilyen van e, bár ez számomra logikátlan lenne.
Az hogy pl valaki gyűlöl, az engem őszintén nem érdekel, sőt van hogy még bóknak is tudom venni, ha pl féltékenységből fakad, mert több ilyen eset is van.
Amit okoz(ha ez okozza) az viszont már durva
No para, mocsok régi beszélgetés 3-4 éves és az se biztos hogy veled folytattam😄
Részemről már már nem létező dolog inkább a természet része. Egy olyan erő amit bár a tudomány még csak sejt de nem egy hű de nagy ördöngösség.
Vannak azok akik az egekbe magasztalják és várják a csodát de hiába.
A misztikum mögött ott az igazság, de Bem biztos hogy olyan misztikus mint amire az átlag ember számítana
21.
Az ezotériás kérdések is ki vannak linkelve a főoldalra, mintegy biztatva, hogy szóljon hozzá bárki, aki akar.
Néha, amikor éppen elfogytak a megválaszolható a műszaki kérdések, nézelődtem a főoldalon, voltak ott irritáló kérdések, rákattintottam én is.
Ezt azért is említem, mert írtak már rám mindenféle tévképzeteket, hogy miért vagyok itt? Semmi nem igaz ezekből a képzetekből, de árulkodó, hogy miket kitalálnak egyesek. De akkor ennyi erővel benézhetnek bármi fantáziát maguknak, az is pont ennyire igaz.
Azt hittem, nekem is jogosultságon van hozzászólni.
Mióta internet van és fórumok, bárki szabadon leírhatja a véleményét, adott keretek között.
Hol van az itt bekeretezve, hogy kinek nem szabad hozzászólni?
Több pénznek örülnék, de jelenleg nem nagyon szorulok rá. Jó ebben a hónapban de.
Viszont szerencsére általában pont annyi van amennyi kell. Ha nem akkor is van egy apró help egy kis +meló ami kisegít.
Nem vagyok sikeres, nincs nagy anyagi kerestem de ezt akárhogy nézem mázli.
Csak figyelem a jeleket és elek a lehetőséggel.
De ez nem mágia, viszont biztos ami biztos az esetek jelentős részében megköszönöm a fentieknek. És a munkáltatóknak a lehetőséget. Ennyi azért jár mindenkinek. Egy egyszerű köszönöm!
Bár a pénz mint értékek is fontos lehet tisztázni, miért van? Mi célt szolgál?
Mert ha ez nincs meg a hirtelen jött pénz épp úgy távozik is… ha nem becsüli meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!