Létezik hatásos siker és pénzmágia?
29: Csak már borzasztóan unalmas, h kb az összes ilyen kérdés alatt a egy unatkozó ember, aki ide jön magyarázni, h ezek a dolgok mekkora hülyeségek.
Nem azért van ez a topik, h ez menjen állandóan, egy csomóan meg nem válaszolnak a kérdésekre mert úgy is csak be vannak támadva, hogy mert csak bolondok...
Dühítő ez a rengeteg troll itt a gyakorin. Nem tudom az oldal tulajdonosok miért nem távolítják el ezt a sok trollt, mert alapvetően ez egy nagyon jó kis oldal lenne, de így csak lennem
#31 Ezzel is gyakorolhatod a belső békét. A nyugalom megtartását, és az hogy hogyan ignorald azt ami amúgy felbsz. Amíg felbsz és idegesít addig nem biztos, hogy el érted azt a szintet amiről lehet más kérdésekben beszélsz.
Őszintén nem tudom. 2 hete max hogy újra fel járok. És teged eddig csak itt láttalak, ebben a kérdésben. Szóval bocs ha tévedek.
31.
Probléma növekedhet, amikor lassan rájövök, hogyan kell fogalmazni, hogy ne töröljék a beírásom.
Előzőt is megírtam már párszor, egyébként kulturált formában, mégis el lett tüntetve.
Ijesztő vagy sem, igazából én tapasztaltam már több dolgot, az emberi elme működése kapcsán is, így részben nem is csodálkozom, másrészt az ember azért remélné, hogy nem a múltban élünk.
Sokkal érdekesebb, hogy vannak helyek az interneten, ahol a fizikai valóságban élő embereket akarják bolondnak nézni, trollnak titulálni. Sőt, nekik ez meg is engedett.
Másokba pedig belefojtják a szót, őszinte véleményét nem írhatja le.
Itt már van olyan eset, amelyik meglátja a nickem és módszeresen belém köt, el akar üldözni gyakorlatilag.
Most akkor nekem is "anonim" beállítást kellene használni, hogy ilyen zaklatók ne találjanak meg?
Milyen munka ez?
27, igen, én is az összeadódásról beszélek. Sokféle, és nagy mennyiségű ellenérzés, ha összegyűjtöd, kiszámíthatatlan, és elég nagy problémákat tud okozni. Főleg, hogy tudat alatt rág addig az egész, amíg valahol felszínre nem tör, ahol a legkisebb az ellenállás. Az, hogy hol van a leggyengébb pont éppen, az változik.
28, én is természetesnek tartom, még ha természetellenes módon is felhasználható. A misztériumok ebben az esetben két célt szolgálnak. Egyfelől nehezítik a laikus hozzáférést a komolyabb befolyást biztosító ismeretekhez, másfelől igyekeznek leírni olyasmit, amit egyetlen emberi nyelven sem lehet kifejezni.
Szervízmérnök, jogod van hozzászólni. Okod nincs. Érthető, hogy kikerül a főoldalra egy-két ilyen kérdés, de te nagyon sok kérdésre írsz innen. Méghozzá többnyire semmi olyat, ami bárki hasznára válna. Ha valami irritálja, egy épérzésű ember igyekszik azt az egész környezetet messze elkerülni, nem nyakig belegázolni. Ha élsz a szabad szólás jogával, ne lepődj meg, ha mások is így tesznek. Ha egy egész közösséget hülyézel le, méghozzá rendszeresen, ne lepődj meg, ha ennek megfelelő reakciókat kapsz. Annak ellenére, hogy így igyekszel feltűntetni magad, nem vagy igazságtalanság áldozata.
De sajnos történt itt pár eset, ami nem korrekt. Nekem az nem jelentene problémát, ha egy trollal kell megküzdeni, persze utálom, meg azon is gondolkodom, hogy valami más fórumot kellene keresni, akár külföldön is. De mondjuk, hogy ez van. Magyarul csak ez van sajnos.
Az viszont már nem korrekt, amikor arcátlanul törölnek. Jó, én értem, hogy milyen ürügy alapján történt valószínűleg, csak én mégis egy kulturált formában megírt hozzászólást küldtem el, sőt még sok máshoz képest is kulturáltabb, tehát itt már sérül az igazságérzet.
A fórumokat a fórumozók mozgatják, közöttük szerintem nem én vagyok az alja réteg, tehát ez méltatlan, igazságtalan.
Nem azért töltöm a szabadidőt egy ilyen felületen, hogy még el is tűnjön a semmibe, úgy tényleg nincs még annyi értelme sem, hogy egyébként is csak unalomból firkálok.
Fórumozók firkálgatnak, belőlünk élnek, akkor meg?
Hibás feltételezés, hogy meg kell küzdened a trollokkal. Nem kell. Főleg itt ezoban nem, mert itt sok van belőle, te meg amúgy sem vagy érdekelt a témában.
A kommentjeid törlése szerintem sok esetben indokolt, mert többnyire nem építő jellegű, sőt, kifejezetten sértő tud lenni. Nem veszed figyelembe mások hitét, és érzéseit, mondván, szólásszabadság van. Tényleg szólásszabadság van, de ez nem jelenti, hogy következmények nélkül bármit mondhatsz.
Igaz, hogy nem te vagy a legalja a fórumozók között, és más kategóriákban, amikben érdekelt, és jártas vagy, biztosan írsz is hasznos dolgokat, de itt, az ezotériában ilyet még nem láttam, és itt nagyjából azokkal vagy egy súlycsoportban, akik szórakozásból kötekszenek, trollkodnak, vagy csak beszólogatnak. Ezért részesülsz olyan bánásmódban, amilyenben, és ha legalább azt nem látod be, hogy részben joggal, akkor hiányos az önismereted.
Szerencsére ez a fórum elég sokrétű, mindenki megtalálja, ami érdekli, amihez ért. Aki tényleg tartalmas időtöltés végett jön ide, az ezeket a kategóriákat keresi fel, nem olyanokat, amiket megvet, a felhasználókat pedig lenézi. Ilyet a trollok csinálnak, mert őket ez érdekli, ehhez értenek, ez szórakoztatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!