Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok a kundalíniről?...

Mit gondoltok a kundalíniről? Szerintetek hülyeség vagy esetleg tényleg tud működni? Van akár valakinek tapasztalata vele?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 16:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
2022. szept. 10. 14:22
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Èn vagyok

Pròbàlok ùgy ìrni ,hogy ne lehessen fèlre èrteni.

Az èlet viràgàt màr vagy 7 ève làttam,szòval ez nem mostani dolog. Èn ott akkor nem a kosfejűt làttam,hanem egy fekete hosszù hajù fèrfit ,aki kèk burokban volt, beszèlt hozzàm a nevèt is megmondta. Utàna meg is talàltam ,azt îrtâk ròla egy ègi tanìtò mester. Pont ,hogy egy jèzusos kulcstartò miatt jöttem rà ,hogy mit kell csinàlnom,hogy feltörjem a pecsètet.

Azt is làttam ,mikor elindult a kìgyò csak akkor mèg nem èrtettem,hogy mièrt is làttam ,de leìrom.

Làtomàsomban egy kèk ruhàs valaki ( nem làttam a fejèt )sètàlt egy hatalmas kertben. A kert tele volt fàkkal ès minden egyes fa külön be volt zàrva egy fèmketrecbe. Odaèrt egy ketrechez a ketrecben egy hatalmas nagy fa volt,màr mindenhol kibùjtak az àgak ,kinyitotta az ajtòt ès làttam hogy a legalsò àgra egy kìgyò van ràtekeredve.Benyùl a ketrecbe ès letekerte az àgròl a kìgyòt ,majd hirtelen eltűnt a kert a kìgyòt az arcomhoz tartotta ès ezt mondta: Vigyàzz veszèlyes.

A kosfejű :

Egy este hirtelen kivilàgosodott a szobàm ès egy fèrfi àllt a szobàm közepèn . Ezt mondta : Inana ,szìvère tette a kezèt meghajolt ès eltűnt. Làttam a csillagos eget majd egy csillag koszorú kezdett el forogni előttem .Utàna egy hegyet làttam, aminek a gyomràban egy hatalmas kristàly csillag volt. Megjeleng egy csodaszèp fehèr szarvas is ès mellette egy csùcsàval felfelè àllò hàromszögben a lenyugvò nap volt. A szarvas azt mondta ,amit làtok az a szentèly ès elkezdett bìztatni,hogy sikerülni fog.

Màsnap olvastam Inannàròl ,vagyis sok különböző dolgot talàltam ròla ès akkor jöttem rà,hogy egy csomò làtomàsom ròla szòlt vagyis egyfajta útrol.

A kosfejűt akkor làttam ,mikor bejutottam a szentèlybe, vagyis csak következő nap. A szentèlyhez tartozik a làtnoki kèpessèg is. Rèt kosfejjel is àbràzoljàk nèha,ami a teremtő erőt ès a teremtèsben valò rèszvètelt is szimbolizàlja .Aztàn a kèsöbbiekben jött sumer ès egy nap felhìvtàk a figyelmemet Thulera meg a borealis időre,làtomàsokban persze. Mivel arany fènyt ès arany bùzàt làttam, mikor Thulerol beszèlt nekem ìgy gondolom az aranykorra utalt vele.

Ahhoz ,hogy felemelkedj előbb alà kell szàllnod a pokolba. Igen talàlkoztam Leviathannal ès az Őrdöggel is. Ès igen ,amit valaki ide ìrt a halàllal kapcsolatban , hogy a kundalinisek meghalnak,hàt nekem volt egy balesetem pàr ève ,de legalàbb làthattam a sajàt fènyem. Azt hiszem ,aki eddig eljut annak ez elkerülhetetlen. Az èn kèrdèsem volt a szàrnyas napkorong is nemrèg itt a gyakorin. Akartam vègre valakivel beszèlgetnin,aki hasonlòan làt mint èn ,de soha nem talàlok senkit. Gondolom mindenki elvan a maga kis vilàgàban.

20# Rokonok, ez tetszett :) Màr bele olvastam a könyvbe,köszönöm szèpen.Egyèbkènt èrdekes dolgok vannak benne ,majd vègig olvasom .

2022. szept. 11. 00:39
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

részlet B.K.S. Iyengar "Pránájáma új megvilágításban" könybéből

A kundalini szó elterjedése előtt a "tűz" (agni) szót használták azon isteni erők érzékeltetésére, mely megtitsztít és felfelé emelkedik, mint a tűz....

..A fém megfinomodik, amidőn kiolvasztják belőle a salakot. A szádhaka (jóga gyakorló), a gyakorlás tüze által felégeti önmagában a vágy, a harag, a kapzsiság az elvakultság, a büszkeség és az irigység tisztátalanságait. Akkor az értelme megtisztul. A benne szunnyadó kozmikus energia éberré válik Isten és a guru kegyelme által. (hatha joga pradípiká III. 2.) Ahogy ez az energia felfelé emelkedik, a szádhaka mind jobban ráhangolódik az Istenire. Megszabadul a tettek gyümölcséhez való ragaszkodástól (karma mukta), és az élethez való kötődéstől. (dzsímánmukta)

... Amikor a kundalíni eléri a szahaszrárát (a legfelsőbb csakra), a szádhaka, többé nem érez elkülönültséget, és minden önlétezés megszűnik számára. Átlép az idő és a tér korlátain, eggyé válik a világmindenséggel.

2022. szept. 11. 09:41
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a a Kundalini nem más mint a belső Ketzalkóatl-unk. Egy fehér kígyó ( Ketzalkóatl esetében fehér tollaskígyó) és míg a Kundalini az ember belső tudását ébreszti fel, addig Ketzalkóatl akit a Toltékok fehér embernek írtak le (de tóllaskígyónak nevezték) adta át a tudást a Toltékoknak és az Aztékoknak Mayáknak stb.

Érdekes egyébként még LoKI karaktere.

Sumerban EnKI - Föld urat jelent, azt gondolták hogy az élet a földből van.

És Kínában is a Chi - KI életenergiát jelent.

LoKI karaktere azért érdekes mert bene van az az érdekes "KI" végződés, és tudjuk hogy LoKI az öröktűz őre. A tűz/Nap - tudás - igazság szinonima lehet, főleg hogy a skandináv mitológia szerint az öröktűz (amit LoKI őriz) mindig is létezni fog és mindig is létezett.

2022. szept. 17. 00:38
 35/35 anonim ***** válasza:

Jó bugyuták azok az emberek, akik Istent keresik a Kundalini-ben ... vagy pedig az ördögöt.

A Bibliában benne lett volna a kezdetektől fogva, hogy az Isten hét csakrával teremtette volna meg az emberiséget ... de nem így van.

Az ördög meg hogy a rákba csatolt volna hozzá az emberhez a későbbi idők folyamán egy Kundalinit, hét csakrát?

Tiszta gyász, amennyire agymosottak vagytok.

2023. dec. 30. 14:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!