Mit gondoltok a kundalíniről? Szerintetek hülyeség vagy esetleg tényleg tud működni? Van akár valakinek tapasztalata vele?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 16:54
21/35 A kérdező kommentje:
Most jól vesszem észre, hogy elmentünk egy neopogány téma felé?
2022. szept. 8. 18:09
22/35 A kérdező kommentje:
veszem*
2022. szept. 8. 18:09
23/35 anonim válasza:
21# 😲🤦♂️ Nem. Nagyon nem. Inkább más....
24/35 anonim válasza:
Én nem nagyon értem, hogy mi ez a kundalini. Valaki elmagyarázná?
25/35 anonim válasza:
24# Talán vedd a fáradtságot és olvass utána Googlebe!
Komplex, bonyolult.
26/35 anonim válasza:
A kundalinit a satanistak használják,hozzájuk tartozik ez az erő!
27/35 anonim válasza:
26# Nem igaz. Hülyeség.
Honnan szedted ezt? Színtiszta dezinformáció.
Utána kell olvasni!
Wikipedia és a többi.
28/35 anonim válasza:
Akit érdekel a kundalíni, olvasson Joe Dispenzát.
29/35 anonim válasza:
Én nem csak utána olvastam hanem meg is tapasztaltam! Nem véletlenül vizionalt az egyik hozzaszolo sem kígyót meg sátán kinézetű kecskefeju embertestu lényt. A karikagyuru meg a feherruhas kislány a szellemi esküvőre utal. Ugyanis a kundalini erő amikor felebred és feltor a testedben akkor tulajdonképpen egy szellemi egyesülés jön létre vagyis egy házasság! Itt jelen esetben a kecskefeju emberhez mész feleségül vagy egyesulsz vele! Vagyis részed lesz mindenben amiben neki része van. Ugyanilyen házasság lesz a mennyben is csak ott Jézus a vőlegény es a Szent Szellem által történik a szellemi egyesülés. És ott is részed lesz mindenben amiben Jézusnak van része! Ezt hívják udvossegnek a másikat pedig karhozatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!