Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki nem hisz a mágiában az...

Aki nem hisz a mágiában az ezt mivel magyarázza?

Figyelt kérdés

A mágus természetfelettinek vallott képességeit a Friedrich-Alexander-Universität által megszervezett kutatásban vizsgálták. A magát varázslónőnek nevező Linda Hüttner eredményei alátámasztották az állításait, ugyanis valamennyi gyógyulásra szoruló páciens pozitív eredményekkel távozott a kórházból. A legmegdöbbentőbb a csontvelőrákkal küzdő Helmut Questsch esete volt, akinek a találkozás után nem volt kimutatható betegsége, azaz kijelenthető, hogy Questch kigyógyult egy korábban gyógyíthatatlannak vallott betegségből.

"Eddig sem kértem pénzt a gyógyításért, ezután sem fogok. Ez nem lenne méltó egy varázslónőhöz." - Fogalmazott Hüttner, akinek megingathatatlan hite van azzal kapcsolatban, hogy képességeit Istentől szerezte. "Hiszem, hogy ezt a képességet az Úr ajándékozta nekem, én pedig minden cselekedetemmel őt fogom szolgálni."

A vizsgálatot később megismételték, ekkor egy újabb, 10 főből álló klientúrával kutatták a varázslónő képességeit, ennek eredménye ismét pozitív lett, tehát alátámasztotta Hüttner természetfeletti képességeit.

2022. febr. 6. 16:56
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
29 - De épp ezt magyarázom, hogy ezek nem az én mondataim, hanem tudományos eredmények.
2022. febr. 6. 21:21
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Fogd már fel hogy leírhatod ezt akárhányszor, attól nem lesz valós! Küldd el a linkját vagy a DOI számát! Most! Ha nem küldöd el csak hajtogatod tovább a hülyeségedet, akkor meg is lesz a bizonyíték arra, hogy kamu az egész, mert nem tudod bizonyítani a történetet.

Szóval? Link vagy DOI szám.

2022. febr. 6. 21:25
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Legyen. Oké, legyen tudományos eredmény.

Az eredmény kérdéses. Nem ír róla, ki hogy mikor állapította meg a betegséget. Nem ír róla, azt a betegséget a vajákoláson kívül mivel próbálták gyógyítani, és hogy zárták ki a másik módszer hatékonyságát. Nem ír róla, hány alany volt összesen, csak azt hogy voltak gyogyultak, simán lehet hogy 10 ezerből gyógyultak fel ennyien, ami nem szignifikánk. Ha már szignifikancia, nincsenek valószínűségi eredményeket, amik értelmes sikermutatói lennének ennek az egésznek.

Ez a "tudományos eredmény" (sic!) ennél fogva teljes egészében megkérdőjelezhető.

Azon kívül, ha ezek nem a saját elméd rémei (merthogy állításod szerint nem azok), kérlek, oszd meg velünk a médiumot, ami ezt az eredményt leközölte. Érdekelne, mi mindent mondhat még nekünk.

2022. febr. 6. 21:31
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor oda lehet írni bármilyen cikkre, hogy "kutatók bizonyították" ez az egyik alapvető ismérve egy kamuhírnek. Mellesleg ha valóban megnevezett tudósok megnevezett intézet, valóban létező kutatása is lenne, a placebo nem varázslat, csodálatos dolog, de nem varázslat.
2022. febr. 7. 02:46
 35/36 A kérdező kommentje:
33 - Ez a kutatás összegzése, a hosszú szövegben mind le van írva.
2022. febr. 7. 07:21
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőség vetődött fel bennem.

1. Te tényleg ilyen segghlye vagy, hogy képtelen vagy értelmezni egy 3 mondatnál hosszabb szöveget, képtelen vagy egyenes választ adni bármilyen kérdésre, képtelen vagy normális hozzászólást írni egy felszólításra, és fingod nincs arról hogy hogy is működik egy kutatás. Az meg ugye kizárt hogy te jártál bármikor is egyetemre, hát még hogy 3 diplomád legyen, mert akkor ezt is tudnod kéne, hogy hogy működik (plusz önmagában kizárja az egyetemre való bejutást hogy ennyire kretén vagy).

2. Tegyük fel hogy értelmes ember vagy, aki csak arra áldozza a szabadidejét, hogy kitaláljon egy sémát, amivel tudja idegesíteni az embereket, telespameli a gyakorikérdéseket, aztán eljátssza a hülyét, mert az milyen jó. Az a helyzet hogy az értelmes jelző itt már meg is bukott, mert hiába van kreativitásod, az, hogy ennyire futja az életed, nagyon elkeserítő (nem nekem nyugi). Ha ez az egyetlen szórakozásod (márpedig az itt eltöltött időből látszik hogy így van), akkor te egy végtelenül elcseszett ember vagy. Azon nem is csodálkozunk, hogy nincs életed, mert ilyen emberrel ki akarna barátkozni...

Na gyerünk, böfögj ide egy 1-2 soros teljesen értelmetlen szöveget, aminek kb. semmi köze sincs ahhoz amit én most leírtam, aztán tedd még gyorsan hozzá valamelyik béna beszólásod egyikét vagy mindegyikét.

De látni előre hogy annyi lesz a kapacitásod: azért személyeskedsz, mert nem tudod megcáfolni a fszságomat ;) - ezt meg már úgy érzem, leírtuk "néhányan egy párszor", ha ebből nem értesz/nem akarsz érteni, az téged minősít.

Na puszi, további kellemes életelbszást :)

2022. febr. 7. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!