Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Találtam ezt az angyaforras.hu...

Találtam ezt az angyaforras.hu nevű oldalt és nem igazán hiszem el amit mondanak de van egy különôsen fura, magyarázza valaki el aki jártas a témában hogy ez mi?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 14. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Erről sohasem hallotam
Ezmi
Erről hallotam már
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem, itt a gyakorin nagy eséllyel nincs olyan ember aki tényleg jártas ebben a témában. Számomra 50-50% az esélye hogy igaz vagy kamu.
2021. márc. 14. 13:52
 2/10 anonim válasza:
38%
Tele van az internet ilyen kamu oldalakkal. Fantasy fanfictionnek elmegy, de nehogy komolyan vedd. Facebookon szokták osztogatni az unatkozó nyugdíjasok meg a skizoid tünetekkel rendelkező "igazságot kereső" alakok. Az írója viszont jó cuccot szedhet.
2021. márc. 14. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Én úgy félig-meddig jártasnak gondolom magam az ezotériában (de leginkább a benne lévő parasztvakításban amikkel szégyent hoznak az ezotéria szóra)

A fellengzős hangzatos, de legfőképpen minél bonyolultabb körmondatok tipikus jellemzői az ilyen parasztvakításnak. Állandóan az új kort, a "most van a megtisztulás ideje" szöveget tolják a szerencsétlen laikusok képébe valamint eszük ágában sincs megmagyarázni azokat a *khm* "szakszavakat" amiket nagy valószínűséggel kitaláltak.

Rizsázik a szövegekben, de iformációt nem közöl, ismétli önmagát, megmagyarázatlan fogalmakkal dobálózik. Ezekre figyelj ha ki akarod szűrni az oltári átvágásokat!

2021. márc. 14. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
XDD 2021 van emberek, ne higgyétek már el ezeket
2021. márc. 14. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én igen. Jártas vagyok benne. Írj privátba nekem. Megbeszélhetjük mi is ez
2021. márc. 14. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Aysha -aki ezt írta- médiumként szokott csatornázni angyali közvetítéseket. Ezt azt jelenti, hogy az elméjét, mint egy rádió készüléket ráhangolja felsőbb pozítív szellemi lényekre, Aysha jellemzően angyalokra, és hagyja hogy rajta keresztűl szóljanak.

Érdekes amit ír,

2021. márc. 14. 15:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam hogy egy baromság xd, köszönöm a válaszokat
2021. márc. 14. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Szépen tálalt féligaszságok összeöklendezett halmaza ez.
2021. márc. 14. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Huuu ez kamu... Minden ahol a "Plejádi" és a "fénytestvériség" és "Ashtar Sheran" kifejezések szerepelnek 60% áll ezotéria. Lehetnek benne igaz és hasznos tanítások. De senki nem gondolja komolyan hogy jön Ashtar Sheran és szeretetével megmenti a földet.... Ettől függetlenül ha ilyen ember végez mágiát az működhet, de érdemes fenntartásokkal kezelni.

Az oldal tipikus New Age univerzum szeretettkéd ezoterikus kategoria.

2021. márc. 15. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Többdimenziós kristályos mátrixnál megakadtam :) Kizárni teljesen nem érdemes de komolyan venni sem kell ezeket az infókat. Azért vicces hogy 5d felemelkedésről beszélnek ezek az oldalak miközben, olyan érzése van az embernek hogy inkább süllyed az emberiség mentálisan + az Orwelli totalitárius, megfigyelő diktatúra a nyakunkon van. Lehet hogy nem 5D hanem 5G? Szóval, a valóságban teljesen az ellenkezője történik mint amiket írnak.
2021. márc. 15. 08:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!