Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ezt magyarázza valaki meg...

Ezt magyarázza valaki meg mert ha éjszaka van betudom egy álomnak?

Figyelt kérdés

Napközben ledőltem egy picit a saját ágyamra tv hangerő lehúzva

Közben 2 ismerőssel álmodtam egy lány és egy fiú a fiú mellett ültem

egy bárszéken és a lánnyal beszélgettem mindennapos dolgokkal aki a pult mögött alt majd mondtam valami vicceset a lánynak ,életben is szoktam erre a srác akkorát ráütött a hátamra hogy még akkor is éreztem amikor felébredtem.... MOST jön a csavar !!

Elindultam Wc re majd valami furcsa érzés kerített hatalmába minden a helyén volt ugyanúgy ment a TV ugyanúgy ment a számítógépem tehát minden klappolt Kivéve én

Szó szerint beszartam a félelemtől majd pattant valami és az ágyon találtam magam betakaródzva

2021. jan. 21. 01:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hamis ébredésnek nevezik, elég gyakori és teljesen normális.
2021. jan. 21. 05:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az álmodás nem az éjszaka, hanem az alvás következménye.

Akár nappal, akár éjjel, ébren nem álmodás, esetleg álmodozás. (Ami az "élet megrontója")

2021. jan. 21. 06:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első ìrta hamis èbredès a megnevezèse.

Olvass utánna az álomkontrollnak, az álmok irányìtása egy nagyszerű ès elgondolkodtatò dolog.

2021. jan. 21. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják, én mikor... bajom volt, rengeteget aludtam, és volt, hogy ki akartam menni családtaghoz, mert jött haza. Oké, ki is mentem, megbeszéltük, milyen napja volt, aztán felkeltem az ágyamban, mert még meg se jött. Ijesztő kicsit, de van ilyen.
2021. jan. 21. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!