Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki nem hisz a mágiában az...

Aki nem hisz a mágiában az ezt mivel magyarázza?

Figyelt kérdés

A mágus természetfelettinek vallott képességeit a Friedrich-Alexander-Universität által megszervezett kutatásban vizsgálták. A magát varázslónőnek nevező Linda Hüttner eredményei alátámasztották az állításait, ugyanis valamennyi gyógyulásra szoruló páciens pozitív eredményekkel távozott a kórházból. A legmegdöbbentőbb a csontvelőrákkal küzdő Helmut Questsch esete volt, akinek a találkozás után nem volt kimutatható betegsége, azaz kijelenthető, hogy Questch kigyógyult egy korábban gyógyíthatatlannak vallott betegségből.

"Eddig sem kértem pénzt a gyógyításért, ezután sem fogok. Ez nem lenne méltó egy varázslónőhöz." - Fogalmazott Hüttner, akinek megingathatatlan hite van azzal kapcsolatban, hogy képességeit Istentől szerezte. "Hiszem, hogy ezt a képességet az Úr ajándékozta nekem, én pedig minden cselekedetemmel őt fogom szolgálni."

A vizsgálatot később megismételték, ekkor egy újabb, 10 főből álló klientúrával kutatták a varázslónő képességeit, ennek eredménye ismét pozitív lett, tehát alátámasztotta Hüttner természetfeletti képességeit.

2022. febr. 6. 16:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Francokat. Ilyen szöveget én is tudok írni arról, hogy a farkam gyógyítja a rákot, ha elég mélyre dugom egy csajba, de nem lesz igaz. Csak azért mert tudományosnak hangzik, nem lesz tudomány.

Ez nem tudományos szakcikk.

És továbbra is ott tartunk, hogy mielőtt bárki bármit cáfolna, előbb neked kell bizonyítanod amit állítasz. Az, hogy itt leírtad, nem bizonyít semmit.

2022. febr. 6. 20:46
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

#20 igazából nehéz megcáfolni egy olyan dolgot ami nem is létezik :D

DOI szám. Le tudod írni?

2022. febr. 6. 20:57
 23/36 A kérdező kommentje:
21 - Jelentettem az alpári stílusú válaszodat. Kár, hogy csak mocskolódni tudsz, érvelni nem.
2022. febr. 6. 21:03
 24/36 A kérdező kommentje:
22 - Ha a tudományos bizonyítékok számodra nem léteznek, akkor nem hiszel a tudományban. Sajnálatos!
2022. febr. 6. 21:03
 25/36 anonim ***** válasza:
97%

Nyugi, én is jelentettem a kérdést, mert csak vitatkozni akarsz.

Kár hogy sem érveid, sem bizonyítékaid sincsenek. ;)

2022. febr. 6. 21:07
 26/36 A kérdező kommentje:

"Kár hogy sem érveid, sem bizonyítékaid sincsenek. ;)"

Mint írtam, tudományos bizonyítékok vannak és kutatási eredmények. Miért nem erre reagálsz? Nem veszekedni kéne itt!

2022. febr. 6. 21:08
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Reagáltam rájuk. Kértem, hogy mutasd be őket. Ez eddig nem sikerült.
2022. febr. 6. 21:11
 28/36 A kérdező kommentje:
27 - Tudtam, hogy csak veszekedni akarsz, úgyhogy jelentettelek!
2022. febr. 6. 21:13
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

#24 óh dehogynem hiszek én a tudományban. Én magam is kísérletezek. Tudom minden lépését, hogyan zajlik, és mitől lesz hiteles, és tudományosan alátámasztott. Az, hogy egy random névvel rendelkező ember leír egy mesét egy random oldalon, és AZT MONDJA hogy ez valós, de nem tudja bizonyítani, attól ez nem lesz tudományosan bizonyított kísérlet. Ez nagyon nem így működik.

De továbbra is, ha elküldöd a DOI számát ennek amit leírtál, megnézem. Ha létezik, akkor gratulálok. Ha nem létezik vagy nem tudsz küldeni, akkor NINCS TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTVA. Ezt próbáld már meg felfogni, hogy azért mert a levegőbe böfögsz 10 mondatot, attól az nem lesz valóság.

2022. febr. 6. 21:16
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd rá 27-es, ennek az embernek nincs élete, és a saját nyomoruságát itt éli ki. Nem érdemes vitatkozni vele. Tipikusan az az ember aki a való életben összerándul ha csak ránézel, szóval muszáj itt trollkodnia. Hagyjunk meg neki ennyi.
2022. febr. 6. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!