Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki nem hisz a mágiában az...

Aki nem hisz a mágiában az ezt mivel magyarázza?

Figyelt kérdés

A mágus természetfelettinek vallott képességeit a Friedrich-Alexander-Universität által megszervezett kutatásban vizsgálták. A magát varázslónőnek nevező Linda Hüttner eredményei alátámasztották az állításait, ugyanis valamennyi gyógyulásra szoruló páciens pozitív eredményekkel távozott a kórházból. A legmegdöbbentőbb a csontvelőrákkal küzdő Helmut Questsch esete volt, akinek a találkozás után nem volt kimutatható betegsége, azaz kijelenthető, hogy Questch kigyógyult egy korábban gyógyíthatatlannak vallott betegségből.

"Eddig sem kértem pénzt a gyógyításért, ezután sem fogok. Ez nem lenne méltó egy varázslónőhöz." - Fogalmazott Hüttner, akinek megingathatatlan hite van azzal kapcsolatban, hogy képességeit Istentől szerezte. "Hiszem, hogy ezt a képességet az Úr ajándékozta nekem, én pedig minden cselekedetemmel őt fogom szolgálni."

A vizsgálatot később megismételték, ekkor egy újabb, 10 főből álló klientúrával kutatták a varázslónő képességeit, ennek eredménye ismét pozitív lett, tehát alátámasztotta Hüttner természetfeletti képességeit.

2022. febr. 6. 16:56
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Hiteles forrás? Hiteles, tudományosan elismert módszerekkel végzett kutatás?
2022. febr. 6. 17:12
 2/36 A kérdező kommentje:
1 - Így van. Ráadásul tudományos is!
2022. febr. 6. 17:13
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Akkor linkeld, kérlek.
2022. febr. 6. 17:19
 4/36 anonim ***** válasza:
94%
Forrás nélkül elszáll ez is, mint fing a szélben.
2022. febr. 6. 17:22
 5/36 anonim ***** válasza:
93%
A google nem ad találatot, ha egyszerre keresek a Friedrich-Alexander-Universität-re meg Linda Hüttner-ra, nem ad semmi olyan találatot, ami erröl a tanulmányról szólna.
2022. febr. 6. 17:24
 6/36 A kérdező kommentje:
Tájékozatlanságért ne engem tegyetek felelőssè!
2022. febr. 6. 17:28
 7/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom eldönteni, ez szánalmas vagy inkább nevetséges hozzáállás a kérdezőtől, de tökéletesen hozza az egyszeri ezós figurát, aki semmit sem tud alátámasztani, viszont csak ő helikopter.
2022. febr. 6. 17:38
 8/36 anonim ***** válasza:
93%
Mindjárt jön valaki, hogy valami háttérhatalom tüntette el minden nyomát ennek a fantasztikus dolognak ki tudja milyen okokból.
2022. febr. 6. 17:41
 9/36 A kérdező kommentje:
Nem tüntette el senki a nyomát. Nálam vannak a hivatalos dokumentumok.
2022. febr. 6. 19:32
 10/36 A kérdező kommentje:
2022. febr. 6. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!