Aki nem hisz a mágiában az ezt mivel magyarázza?
A mágus természetfelettinek vallott képességeit a Friedrich-Alexander-Universität által megszervezett kutatásban vizsgálták. A magát varázslónőnek nevező Linda Hüttner eredményei alátámasztották az állításait, ugyanis valamennyi gyógyulásra szoruló páciens pozitív eredményekkel távozott a kórházból. A legmegdöbbentőbb a csontvelőrákkal küzdő Helmut Questsch esete volt, akinek a találkozás után nem volt kimutatható betegsége, azaz kijelenthető, hogy Questch kigyógyult egy korábban gyógyíthatatlannak vallott betegségből.
"Eddig sem kértem pénzt a gyógyításért, ezután sem fogok. Ez nem lenne méltó egy varázslónőhöz." - Fogalmazott Hüttner, akinek megingathatatlan hite van azzal kapcsolatban, hogy képességeit Istentől szerezte. "Hiszem, hogy ezt a képességet az Úr ajándékozta nekem, én pedig minden cselekedetemmel őt fogom szolgálni."
A vizsgálatot később megismételték, ekkor egy újabb, 10 főből álló klientúrával kutatták a varázslónő képességeit, ennek eredménye ismét pozitív lett, tehát alátámasztotta Hüttner természetfeletti képességeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!