Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan, aki átlagtól...

Van itt olyan, aki átlagtól messze eltérően éli meg az itteni létezést?

Figyelt kérdés

Ketten vagyunk a barátommal. Ismertem egy harmadik személyt is, egy fiatal lányt, akinek az itteni létforma feldolgozása borzalmasan nehéz, ahogy nekem is és a barátomnak is az volt.

Tudom, hogy sokféleként lehet ezt értelmezni. Aki úgy érzi, hogy rezonál, az írjon és beszélgethetünk. Olyan is érdekel, aki nem szeretne semmit, de más formákat él meg, mert kérdéseket tennék fel neki.

2021. máj. 20. 18:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%

30as. Tudok a témában egy jó olvasni valót ha érdekel:

[link]

2021. máj. 20. 22:18
 32/38 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem nem ez a testem, valami fènylény vagyok.
2021. máj. 20. 23:56
 33/38 anonim ***** válasza:
47%
Én a sötétséggel rezonálok. Az alvás a legjobb dolog az életemben, mert csend van, sötétség és béke. Nem is értem miért félnek sokan a haláltól. Ez a stresszes, rohanásos, hajtásos élet miért is olyan jó? Miért ragaszkodtok ennyire hozzá? Főleg ilyen gyenge, sérülékeny, kiszolgáltatott testben. Inkább lennék valami nemtelen fénygömb.
2021. máj. 21. 00:03
 34/38 SZücsöm ***** válasza:
68%
33 A nemtelen fénygömb nem fejlődik, nem tapasztal, nem halad semmi felé. Én inkább "szenvedek egy kicsit" ha az együtt jár valamiféle permanens fejlődési görbével.
2021. máj. 21. 10:24
 35/38 anonim ***** válasza:
34-es és hová, minek fejlődni? Vagy mivé?
2021. máj. 21. 10:28
 36/38 SZücsöm ***** válasza:
26%

Hová, mivé? Emberi léptékbe is van még bőven hová. Mind egyénileg mind fajilag. Hogy mi a következő lépés/szint ha egyáltalán van? Fogalmam sincs mivel én is csak ember vagyok és annak is átlagos.

Minek? Szubjektív.

2021. máj. 21. 18:47
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
A mai napig így van, csak ma már tudatosan csinálom másképp, mert már látom az értelmét. Korábban nagyon hasonlítottak a gondolataim a Te kommentjeidhez. Rengeteg önismereti munka és alázat kellett hozzá, hogy lejöjjek a falvédőről és tudjam magamat egyenlőnek tekinteni, nem pedig egy "magasabb világokból érkezett", a Földön csak rabként vergődő, meg nem értett kívülállónak. Pedig ez az alapja annak, hogy legyen értelme az ittlétünknek, fejest kell ugorni az emberlétbe annak minden kínjával együtt.
2021. máj. 21. 19:35
 38/38 anonim ***** válasza:
75%
Hm, utolsó jól írtad. Hasonlóképpen éltem át én is.
2021. máj. 22. 23:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!