Van itt olyan, aki átlagtól messze eltérően éli meg az itteni létezést?
Ketten vagyunk a barátommal. Ismertem egy harmadik személyt is, egy fiatal lányt, akinek az itteni létforma feldolgozása borzalmasan nehéz, ahogy nekem is és a barátomnak is az volt.
Tudom, hogy sokféleként lehet ezt értelmezni. Aki úgy érzi, hogy rezonál, az írjon és beszélgethetünk. Olyan is érdekel, aki nem szeretne semmit, de más formákat él meg, mert kérdéseket tennék fel neki.
"Kérdező, nagy az esélye, hogy választ nem fogsz kapni, és olyan embereket sem fogsz találni, mint akiket keresel. Viszont oldalakon keresztül fognak veled kötekedni."
Tudom, és érzékelem.
"Ha reagálsz rájuk, akkor pedig csak olajat öntesz a tűzre. Nem a kérdésedbe akarok belekötni, ezt csak jó tanácsnak szántam."
Ezeket is.
"Ha reagálsz rájuk, akkor pedig csak olajat öntesz a tűzre."
Nem tekintem ezt elkerülendő dolognak. Semmi baj nincs belőle.
Értékelem a jó szándékod.
"Mondjuk úgy, ilyen voltam én is. Mit tehetek érted?"
Úgy látom semmit.
"Hát akkor minden jót,"
Neked is.
"Arra gondolsz az "átlagtól messze eltérően éli meg" alatt, hogy okoskodó és mások számára elvislhetetlen "meg nem értett" depressziós ember?"
Nem.
"Nem értem, mi nem világos a kérdésben. Vannak sokan, akik átélik azt, amiről a kérdező ír."
:) Én megértem őket, hogy nem értik. De jó látni, hogy vannak, akik igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!