Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan, aki átlagtól...

Van itt olyan, aki átlagtól messze eltérően éli meg az itteni létezést?

Figyelt kérdés

Ketten vagyunk a barátommal. Ismertem egy harmadik személyt is, egy fiatal lányt, akinek az itteni létforma feldolgozása borzalmasan nehéz, ahogy nekem is és a barátomnak is az volt.

Tudom, hogy sokféleként lehet ezt értelmezni. Aki úgy érzi, hogy rezonál, az írjon és beszélgethetünk. Olyan is érdekel, aki nem szeretne semmit, de más formákat él meg, mert kérdéseket tennék fel neki.

2021. máj. 20. 18:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
46%
Fogalmazd picit meg magyarosabbra kérlek, mert így követni sem tudom a témát :D
2021. máj. 20. 18:39
 2/38 anonim ***** válasza:
Mi érdekel? Mit akarsz tudni? Mely részlet érdekel leginkább?
2021. máj. 20. 18:41
 3/38 A kérdező kommentje:

"Fogalmazd picit meg magyarosabbra kérlek, mert így követni sem tudom a témát :D"

Akkor egyértelműen nem neked szólt, nem kell foglalkoznod ezzel a kérdéssel, és nem a magyarossága miatt nem érted meg.

"Mi érdekel? Mit akarsz tudni? Mely részlet érdekel leginkább?"

Le lett írva.

2021. máj. 20. 18:47
 4/38 anonim ***** válasza:
43%
3as. Ha nem telepatikusan kommunikálsz itt másokkal, akkor bizony magyarul kell hogy leírjad xd.
2021. máj. 20. 18:50
 5/38 A kérdező kommentje:

"3as. Ha nem telepatikusan kommunikálsz itt másokkal, akkor bizony magyarul kell hogy leírjad xd."

Nem kell semmit sem leírnom másképp. Miért foglalkozol még mindig ezzel a kérdéssel?

2021. máj. 20. 18:52
 6/38 anonim ***** válasza:
28%

18:41-es vagyok

A három kérdésemet tekintsd tárgytalannak. Egosérült hópihékkel nem érek rá bájologni.

2021. máj. 20. 18:53
 7/38 anonim ***** válasza:
26%
Mert unatkozom és ilyenkor az olyan debilekkel foglalkozok akik írni sem tudnak, vagy esetleg megfogalmazni a dolgokat sem. Viccen kivül kiváncsi lennék erre a dologra írsz, mert láttam sok hülyeséget itt a gyikon, de szeretnék lépést tartani az ezotérikával, hiába vagyok ateista. Attól még érdekelhet a dolog:)
2021. máj. 20. 18:54
 8/38 A kérdező kommentje:

"A három kérdésemet tekintsd tárgytalannak. Egosérült hópihékkel nem érek rá bájologni."

Annak tekintettem. Akkor miért bájologsz még most is?

2021. máj. 20. 18:56
 9/38 A kérdező kommentje:

"de szeretnék lépést tartani az ezotérikával"

Neked nem fog menni.

2021. máj. 20. 18:57
 10/38 anonim ***** válasza:
9es. 20évesen szerintem elég fitt vagyok még hozzá:)
2021. máj. 20. 19:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!