Hogy kell asztrálisan kivetülni?
Figyelt kérdés
Sokszor próbálkoztam már vele, de valahogy sosem sikerült. Ha valaki ért hozzá, vagy tudna nekem segíteni az írjon itt vagy privátban
Előre is köszönöm<3
2021. márc. 27. 15:36
21/36 anonim válasza:
19, miért, a szabad véleménnyilvánításba csak az fér bele, ami neked tetszik?
22/36 anonim válasza:
Ne idegsítsetek, így is másnapos vagyok, elég szar napom volt ma :/ Nem kell veszekedni, a kérdező kérdezte, hogy hogyan kell kivetülni, én leírtam. Ennyi. Kész. Vége. Tessék csak vetülni, lelki békét keresni, és adni a ZÖLDET! nem a pirosat ha kell, ha nem. Na megyek, vetüljek ki egyet. Szevasztok!
23/36 anonim válasza:
Nem tudok kivetülni, elromlott a kivetítőm :(
24/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki vagy te, inside you, de imadlakxddd
Leszunk baratok?
Ja es koszonom a segitseget<3
2021. ápr. 3. 10:02
25/36 anonim válasza:
26/36 anonim válasza:
Na mivan kérdező megy már az asztrális kivetülés?
Úgy kell csinálni mint a tudatos álmot, ébert tudattal bemenni álomba, mivel egy és ugyanaz a kettő
27/36 anonim válasza:
Kedves 26/26
a KÉRDEZÖNEK ELFOG TÖRNI A LÁBA.
29/36 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig nem megy
Amugy ja, legyunk baratokXD
2021. ápr. 8. 21:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!