Hogy kell asztrálisan kivetülni?
Figyelt kérdés
Sokszor próbálkoztam már vele, de valahogy sosem sikerült. Ha valaki ért hozzá, vagy tudna nekem segíteni az írjon itt vagy privátban
Előre is köszönöm<3
2021. márc. 27. 15:36
31/36 anonim válasza:
7hetedik, neked amúgy volt már ezen az oldalon értelmes kommented?
32/36 anonim válasza:
Na, akkor mostantól barátok vagyunk? Mesélj valamit magadról.
33/36 anonim válasza:
31/32
A válasz IGEN !
de egy1 kérdés ha leszólít egy cigány asszony az utcán hogy jósolna!
mit válaszolnál?
34/36 A kérdező kommentje:
Inside_You
igen, mostantol baratok vagyunk. ha tovabbra is a baratom szeretnel lenni, akkor kerlek irj instanシ︎ @kincses.nora a nevem.
7hetedik
valoszinuleg az lenne a valaszom, hogy koszonom, nem.
2021. ápr. 24. 23:28
35/36 anonim válasza:
Hogy mi volt mi lesz azt TE tudod ép tegnap csináltam
A tudat kilépése a TESTBÖL
36/36 anonim válasza:
Módosult tudatosított kell elérni, transzba esni. Legegyszerűbb módja a pszichoaktív szerek, növények fogyasztása, de ha nem szeretnél ilyen szerekkel élni, akkor sajátíts el más transzt előidéző módszert. Ez lehet forgás (ahogy a dervisek is csinálják), lehet a légzés megváltoztatása, de lehet dobolás (ahogy a sámánoknál szokás) és hasonlók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!