Hogy kell asztrálisan kivetülni?
Sokszor próbálkoztam már vele, de valahogy sosem sikerült. Ha valaki ért hozzá, vagy tudna nekem segíteni az írjon itt vagy privátban
Előre is köszönöm<3
Már kezd elegem lenni az olyanból, hogy ha kell, ha nem lepontoznak... Kérdezem a lepontozóktól, hogy MI A RONGYBATEKEREDET MEGSEPPEDT KIRITTYENŐS LÓPIKULA VOLT AMIÉRT LE KELLETT PONTOZNI A VÁLASZOMAT???!!4!!négy!!! Amúgy a 9-es válaszról van szó. Írtam egy választ, hogy hogyan kell csinálni. Leírtam. Nagy nehezen össze szedtem a gondolataimat, hogy le tudjam írni.
Erere fel a negyedik írja, hogy "hosszú lenne itt elmagyarázni", és zöldet kapott. Most kérdezem én, hogy melyik a hasznosabb válasz? A négyes, vagy a kilences válasz?????
Kedves gyerekek mondom vagy homok viz tüz
ÉS MÉG TI AKARTOK OKTATNI AKKOR KINYITOM A 3 SZEMEN DE MEGFOG HALNI EGY GYERM,EK
"jó választ nem is lehet adni, csak a kérdező szintjén"
Igen? Akkor valahogy próbálj meg lesüllyedni a szintemre vagy ne kommentáld a kérdésem. Ha jól számoltam, már pedig nem biztos, mert én egy elég alacsony értelmiségi szinten vagyok, ha van a fontos teendőid között időd rá, számold át te is, mert én úgy gondolom, hogy pontosan senki nem kérdezte a véleményedet. Most pedig, hogy ezt megbeszéltük, kérlek emelkedj vissza a szintedre, mivel gondolom te egy nagyon fontos ember lehetsz, ha itt osztod az észt, mintha amit írsz az szentírás lenne.
Ember, kicsit nézz magadba, nem abban hiszek amiben akarok? Ha te nem hiszel benne akkor szimplán csak szard le az én szintemen lévőket :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!