Képzelődöm vagy tényleg van ilyen?
16:32 . ritkán van, de 100%osa igaza van. A szellemek asztrállények és asztrálsíkon nincs fizikai stzruktúra.
Ami lehet:
Foglalkoztat nagyon a dolog, és elhitted megagdnak hogy tuti szellem. Az elme azon dolgozik minden esetben - ez az alaptermészete - hogy saját feltevéseit igazolja, valamint ha a hited (hogy szellem) szemben áll az akaratoddal (nem akarok ilyet tapasztalni) akkor az elmében a "hit" győz. Azaz ha már legbelül úgy érzed hogy szellemeket észlelsz, és elhiszed, akkor az elméd azon fog dolgozni hogy ezt megerősítse benned.
100%-ig igaz, hogy az asztrál világ tele van entitásokkal a nap minden pillanatában. A kapcsolat velük az ember tudati fejlettségének a feltétele.
Összefoglalva: ne félj, nagy valószínűséggel nem entitás lesz, még ha voltál is már elátkozva. Ne vessük el azért azt az eshetőséget sem hogy érzékenyebb vagy az asztrál világ felé, és érzékelsz dolgokat onnan (láttunk már ilyet) Akkor azonban azt kell tudnod, hogy félni nem kell. Az asztrál világod nagy része a te félelmeid kreatúrival van tele. Hú..ez innen messze vezet.... Nah mind1. Ezt leírni bonyolult... Olvasd el Szepes Mária Vörös oroszlánját, és ha ebből a kommentből csak egyvalami marad meg akkor legyen ez: nem kell félned.
Remélem segítettem (mégha félbe is hagytam a gondolatot)
Namaste
Pár hónaposan el voltál átkozva....és túlélted.
A tesóid még élnek, mert akkor nem átok volt.....csak (már megbocsáss) egy elkeseredett öreg asszony szavai a levegőbe.
Olyan,hogy :"Dögölj meg, sorvadj el, forduljon ki a szemed, legyél rákos, hulljon ki a hajad, száradj ki, a rák egye ki a melled, üssön el egy kocsi, áljon meg a szíved...stb az csak a düh és az akkori helyzet...esetenként elmeállapot váltja ki.
Átkok lehet,hogy vannak de azok a mágia aspektusainak bonyolult formái....egy mezei öregasszony ép úgy nem fog elátkozni....mint én itt a fórumon
"Okosodjál meg".... az átok lesújt. :)
Nos akár csak ha egy cigány asszony elszólja magát,hogy: "Ráka tyiko tyiko lá " (a rák egye ki a melled)
Úgy bármi ami hasonlít egy mágikus varázsigére az komolynak tűnhet. Én nem vagyok senki bírája, de nekem is mondtak 1000x ilyen dolgokat.....Legyen házad, 3 emeletes...lépcső nélkül és a nyavaja rángasson fel és alá....többször is volt hasonló. De eddig nem jött be egyszer sem.
Az egyik roma ismerősöm szerint aki tényleg megingathatatlanul hisz ebben és műveli is....meg persze tanulja...annak tényleg működik.
A dédanyja 108 évesen halt meg, és az utolsó 10 évében megátkozott néhány embert.....elmesélte egyszer,hogy otthon a dédanyja elégetett egy szentelt gyertyát....ráköpött majd elmondta,hogy :forduljon ki a szemed Jozska ..és néhány napon belül igaz nem fordult ki a szeme.....de hályogos lett.
Szóval az átkozás kellékei: Tapasztalat, tudás, felszerelés (teszem azt kellékek). Nem hiába félnek az emberek az idősebbektől olykor.
Most hirtelen csak a Romák jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!