Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire gondolnátok? Én képzelődö...

Mire gondolnátok? Én képzelődöm csak? (lent)

Figyelt kérdés

Adott egy barátnő, aki egy középosztálybeli csalódból származik (értsd ház, kocsi, biztos anyagi háttér, évi nyaralás, szülők stabil munkahelye, nulla kölcsön). Az utóbbi időben azonban feltűnően olyan dolgai vannak, amik már a luxus kategóriába tartozik (értem ezalatt, hogy márkás sminkek - Chanel, Dior, YSL valamint meglehetősen drága táskák - Louis Vuitton, Chanel és dizájner ruhák) + egy kétes kinézetű pasi..

Mire gondolnátok? Persze hogy a legrosszabbra!

Véleményem szerint a pasi nyilván nem buktacukrozásból keresi azt a tömérdek pénzt, viszont a csajt meg féltem, mert az egyik legjobb barátnőm. Nem akarom, hogy rossz társaságba keveredjen, mert egyébként tényleg egy nagyon jószándékú és kedves lány!! SOha nem gondoltam volna, hogy ennyire el tudja vakítani a pénz..

Persze, lehet, hogy tényleg szereti, de....

Ti mit tennétek? Hogy beszélnétek vele? Megemlítenétek neki egyáltalán ezt a témát?

2011. jún. 30. 13:22
 1/10 skarma ***** válasza:
100%
nem lehetséges hogy spórolt ezekre a dolgokra, vagy megdolgozott értük? Nem kell rögtön a "legrosszabbra" gondolni
2011. jún. 30. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
vagy hamisítványok..
2011. jún. 30. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Neked ehhez semmi közöd. Az ő dolguk, felnőtt emberek. Ha beleszólnál, azt hihetné, hogy irigykedsz. Nem kell neked ebbe belefolyni, örülj, hogy boldog és jó dolga van.
2011. jún. 30. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
És mi a kétes kinézetű pasas foglalkozása?
2011. jún. 30. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
..én nem szólnék.. ha mégis, azt is csak óvatosan elhintett megjegyzésekkel. Semmi okod rá, hogy kérdőre vond, hisz ugyan lehet, hogy a pasijától kapja, aki valami fekete melóból kapja a pénzt, de a barátnődet kétlem, hogy csak ezért be lehetne sározni.. Ha már egyéb furcsa dolgokat veszel észre rajta, a viselkedésén, akkor beszélj vele..
2011. jún. 30. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
ő dolga. a pasi pénzeli a pénz meg hogy honnan van lehet jobb nem is tudni. amúgy hány éves a barátnőd?
2011. jún. 30. 13:40
 7/10 anonim válasza:
Ne szólj neki, mert azt fogja/fogják hinni, hogy rosszindulatú vagy és hogy irigykedsz.Ha a barátnőjének tart úgyis elmondaná honnan vannak ezek a dolgok.
2011. jún. 30. 13:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk már a barátjáról, mert mikor összejön valakivel, mindig mesél nekem róla. Elég sok témáról társalogtunk, de a foglalkozásáról nem volt hajlandó elárulni semmit, azt mondta, hogy ez magánügy.. Éppen ekkor és éppen ezért kezdtem el gyanakodni.
2011. jún. 30. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne szólj bele. Ha nem akarja elmondani, nem mondja el. Ennyi.
2011. jún. 30. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
szép dolog hogy aggódsz, de ne szólj bele más életébe. szeretem az ilyen túlbuzgó, kombináló barátnőket.
2011. jún. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!