Mire gondolnátok? Én képzelődöm csak? (lent)
Adott egy barátnő, aki egy középosztálybeli csalódból származik (értsd ház, kocsi, biztos anyagi háttér, évi nyaralás, szülők stabil munkahelye, nulla kölcsön). Az utóbbi időben azonban feltűnően olyan dolgai vannak, amik már a luxus kategóriába tartozik (értem ezalatt, hogy márkás sminkek - Chanel, Dior, YSL valamint meglehetősen drága táskák - Louis Vuitton, Chanel és dizájner ruhák) + egy kétes kinézetű pasi..
Mire gondolnátok? Persze hogy a legrosszabbra!
Véleményem szerint a pasi nyilván nem buktacukrozásból keresi azt a tömérdek pénzt, viszont a csajt meg féltem, mert az egyik legjobb barátnőm. Nem akarom, hogy rossz társaságba keveredjen, mert egyébként tényleg egy nagyon jószándékú és kedves lány!! SOha nem gondoltam volna, hogy ennyire el tudja vakítani a pénz..
Persze, lehet, hogy tényleg szereti, de....
Ti mit tennétek? Hogy beszélnétek vele? Megemlítenétek neki egyáltalán ezt a témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!