Hogyha megismerkednétek egy hozzám hasonló lánnyal, mit gondolnátok róla?
volt egy ilyen barátnőm, illetve most is barátnők vagyunk, csak már sokat válozott. Ő nagyon nehezen tudott feloldódni közösségben, semmiről se volt véleménye, mindenről csak bólogatott. Tudtam, hogy gátlásos, ezért sokáig eltűrtem ezt, de amikor már fél év barátkozás után se változott, akkor én is arra kezdtem gondolni, hogy nagyképű, és nem is akar jóban lenni.
Szerencsére sikerült tisztázni a helyzetet, és mostmár rá se lehet ismerni az akkori énjére. Ő is sokkal jobban érzi magát mióta változott, kivirult, társasági életet él:)
Úgyhogy merj megszólalni, nyiss az emberek felé, azzal csak jól jársz. És ne félj, hogy hülyeségeket mondasz, néha mindenki mond hülyeséget, ez benne van a pakliban, de szerintem inkább légy "hülye" a véleményed miatt, mint ostoba, amiért véleményed sincs!
Régen én is ilyen voltam.
Ma se vagyok a társaság középpontja de van hogy rám szólnak hogy ne beszéljek olyan hangosak mert már szinte kiabálok és sokszor nagyon hangosan tudok nevetni.
Ha jól összecsiszolódsz az osztálytársaiddal akkor nem lesz ilyen gondod, idegenek társaságában én se tudok mit mondani, főleg ha azt se tudom ki mivel foglalkozik, mit szeret és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!