Szerelmes vagyok a magyar tanárnőmbe. Veletek volt már ehhez hasonló?
13 éves koromban én is szerelmes voltam a magyartanárnőmbe. 24 éves volt, nemrég végzett az egyetemen, gyönyörű, nagy zöld szemei voltak, érzéki szája, hosszú, barna dauerolt haja, benne szőke tincsekkel, és dús keblei izgatóan ringtak a blúza alatt. Ehhez hosszú szoknyát, és csizmát viselt, és az összhatástól totál kész voltam. Órai feladat közben előfordult, hogy odajött hozzám, és lehajolt, hogy megnézze, mit írtam. Éreztem a parfümjét, és a lágy leheletét, amikor halkan suttogott a fülembe. Ragyogó, okos szemébe néztem, és megláttam a blúza alatt a melleit. Azt hittem, ott megyek el helyben....
(Ja, és fiú vagyok, 31 éves ;) )
köszi a válaszokat! én elég visszahúzódó személyiség vagyok, megvan a magam kis világa, vannak barátaim, beszélgetőpartnereim,de egyébként csak a magam kis világa létezik meg ŐŐŐ :) természetesen!!!! kedves volt hozzám!
nyitott!! énmeg imádoom.
20onéves vagyok. 20on év elejei.
hogyan szerezzem meg a tudta nélkül
a telefonszámát? :OOO segítsetek!!!
És majd felhívod, beleszól és lerakod?:D
Mi célod van vele?
Egyébként netes telefonostudakozó vagy a portán is eltudod kérni, esetleg felhívod ofőd, mint anyud, hogy szeretnél vele beszélni..
"szemébe néztem, és megláttam a blúza alatt a melleit"
jó célzott nézés lehetett az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!