Szellem vagy képzelődöm?
szia (:
ez biztos h szellem.
valaki meghalt mostanába a családba,baráti körbe??
Off
Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok de nekem is van olyan amikor lefekszem mintha valaki rárakná a tenyerét a fejemre vagy mintha egy kis párnát vagy valami ilyen ki súlyt a hátamra.Ez is szellem lenne?
honnan tudod hogy a mamád szelleme az? ő halt meg mostanában?
esetleg nem vagy fáradt, levert, vagy enyhén depressziós? ez az ördög lehetne,ha beléd száll, ilyen lehetsz tőle. vagy folyamatos halál iránti vágyat, gyakori görcsös fej- vagy gyomorfájást, megmagyarázhatatlan fájdalmakat vagy sérüléseket nem érzel?(ördög)
esetleg rossz érzések a lakásban, ok nélküli hűvös fuvallat, illatok, szagok, ismeretlen áporodott bűz. ilyet nem érzel?
Egy recept szerint kapor, só, ánizs és ökörfarkkóró keverékének szétszórásával űzhetjük szellemünket házunkból. (kitudja milyen, én is csak olvasgatom)
írd be googleba h szelleműzés, ott tök sok mindent tudsz olvasni.
mennyi idős vagy?
lépcső: én is van h hallok ilyeneket, azért van mert túl nagy a csönd és az agyad képzelteti veled h ne uncsizz
tévé: rossz az elem, ráfeküdtél a kapcsolóra, bezavart valami hullám.
tárgyak. gravitáció
szg: a számítógépek kiszámíthatatlanok :D
racionalista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!