Honnan tudhatta mire gondolok?
Figyelt kérdés
neten csináltam jóslásokat, és mindig kiadta azt a számot h mire gondoltam épp. Ezt hogyan csinálják meg?2010. máj. 21. 14:56
1/10 anonim válasza:
szerintem nem a gép adta ki azt a számot amire gondoltál, hanem neked volt jó a megérzésed, és te érezted meg, hogy mit fog kiadni a gép:)
2/10 A kérdező kommentje:
nem éreztem én meg
2010. máj. 21. 15:04
3/10 anonim válasza:
Ez valamilyen logika szerint működik, mindig az fog kijönni amire gondolsz.
5/10 anonim válasza:
nem arra a gondolatolvasó gömbre gondolsz ami a gondolt számnak a szimbólumát adja ki?
6/10 anonim válasza:
az nagyon egyszerű :D nézd meg... akármilyen számot próbálsz mindig ugyanaz a jel fog kijönni :D = mindig kitalálja :) vagyis nem is kitalálja hanem tudja hogy melyik szimbólum fog kijönni :D
7/10 anonim válasza:
na igen, szóval annak a gondolatolvasós gömbnek az a lényege hogy a fejedben kapott szám mindig 9-cel osztható és ha előtte jól megnézed minden 9-cel osztható számnak ugyanaz a szimbóluma.
8/10 anonim válasza:
van egy honlap ahol logikusan érthetően el van magyarázva, hogy logikailag miért mindig eltalálja azt a számot. keresd meg gugliban
9/10 A kérdező kommentje:
15: 23 : de arra gondolok de már azt hittem hogy tényleg igazi a jóslás:( hát most elkeseredtem.
2010. máj. 22. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!