Most éppen gondolok egy számra! Azok a személyek, akik képesek az ilyen dolgokat megérezni, meg tudják nekem mondani, hogy melyik volt az a szám?
6, 9 vagy 16...
Ezeket tippelem.
Egyébként azt nem írtad le, hogy 0-10-ig gondoltál egy számra vagy 0-100ig stb...?
Gondolkoztam, hogy odaírom, de aztán arra gondoltam, hogy ha valaki tényleg megérzi, annak nincs szüksége intervallumra. :)
Nem talált.
5318008???
Mert ezt beírva a számológépbe fejjel lefelé azt kapjuk, hogy BOOBIES = CSÖCSÖK! :D
Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mivel a TV-ben is vannak ezek a "jósok", akik több ezer km-re a személytől, ismeretlenbe, egy születési dátummal képesek megjósolni a jövőt, ráérezni az adott ember sorsára.
Ha olyan van, ilyen is lehet.
Bár már elnézést kérek, az szerintem hatalmas átverés.
De ha valaki tényleg fogná és leírná nekem ide, úgy hogy utánaírná, hogy biztos benne... akkor esküszöm, hinnék ezekben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!