Kiket kedveltek és kiket nem kedveltek az alábbi személyek közül? Nyugalom van skacok a kérdés csak egy kérdés nem akar utalgatni semmire.
Figyelt kérdés
BlackSword, M@x, Diator, valakitakitnemismersz, Lucyka, Szero, Liza von Staunhoff, Dien, Csillagvizsgáló, UFÓ kutató. (404.-et azért nem írom mert tudom hogy úgy is őt mondanátok legtöbbször). Csak bátran nyugodtan leírhatjátok kit látnátok vagy kit nem látnátok szívesen az oldalon az Ezotéria topicban. :)2011. máj. 25. 16:42
1/7 A kérdező kommentje:
Tudni szeretném, hogy kik lennének azok a felhasználók akik szerintetek ide vagy nem ide valóak lennének a topicban. Nem jár kizárás (kitiltás) csak egy ártalmatlan kérdés aminek semmi következménye sincs. :)
2011. máj. 25. 16:51
2/7 BaKs válasza:
Nem sokat nézegetem ezt a topic-ot, szal kit kedvelek?
valakiakitnemismersz
3/7 anonim válasza:
BlackSword fasza gyerek, szeretem olvasni ahogy osztja a ezosokat:D
M@x még gyerek, max 12 éves lehet
Diatorék vagy szopatnak itt mindenkit, vagy mentális problémáik vannak, de szerintem az előbbi
4/7 A kérdező kommentje:
Megköszönném azoknak akik eddig írtak, várok még további hozzá szólásokat. :)
2011. máj. 25. 19:26
5/7 anonim válasza:
Miért baj ha piszkálják az ezosokat? Lehet ellenkező véleményt is hallgatni, nem csak egymást erősítgetni. Az már más, hogy poénra veszik (érthető, bele lehet fáradni az észhez térítésbe)
6/7 A kérdező kommentje:
Engem ugyan ez nem zavar.
2011. máj. 25. 19:40
7/7 M@x válasza:
Igen, éppen 12 éves vagyok, úgyhogy ezt eltaláltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!