Mit gondoltok? Értelmes emberek azért teszik közszemlére ufó-észleléseiket (vagy hasonló személyek mint 404) mivel más céljuk van mint bekerülni a TV-be?
arra utalok hogy tudjátok mikor youtubeon látom hogy pista bácsi meg marika néni ufót látott akkor az annyira hihetetlen szintem már evidens hogy hülyeséget beszél,nem is lehet elhinni amit mondanak. és nem is hallok olyat hogy értelmes kinézetű ember mesél ilyenekről.:S
de most komolyan ha tényleg léteznek ilyen dolgok hogy a saját agyunkkal felvegyük a kapcsolatot idegen lényekkel.ezt miért nem tanítják?! szimplán mert ennél érdekesebb dolog nincs az életben, vagy mert talán egész nap a suliba lennék mer' annyira jó érzéssel töltene el hogy ilyet tanulok?!
esetleg vki rossz célra fordítaná a tudását:( ez meg nehezen tudom elképzelni. (pl a földönkívüli mondja h nincs helye a földön ennyi embernek ,vki komolyan veszi és elkezd mészárolni? ilyenre kell gondolni?)
szkeptikusok most ne.. ne mondjátok hogy mesevilágban élek. mert IGNORE lesz.köszi:)
Akik ennyire bíznak a világvégében, akkor azok nekem utalnák a pénzüket??? Mert ha világvége lesz, akkor már teljesen mindegy nem???
Vagy ennyire már nem is hisztek benne???
Én már előre várom, hogy majd jönnek 2013-ban az ezomókusok, hogy a szkeptikusok hibája miatt (mármint hogy léteznek) elmaradt a világvége...
És akkor mi van azzal a vak öregasszonnyal, aki vagy 5000-ig jósolt eseményeket??? Áhhh... Kicsit bonyolult ez nekem már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!