Most éppen gondolok egy számra! Azok a személyek, akik képesek az ilyen dolgokat megérezni, meg tudják nekem mondani, hogy melyik volt az a szám?
Gratulálok, egy valódi tehetség mutatkozott meg... :)
Mit nyertél?
Ezzel a nyerő mondattal egyike lettél azon szerencsés kiválasztottaknak, akiknek esélyük van egy varázslatos utazást nyerni a...
Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy ... :)
Ezzel csak az a baj, hogy azt mondasz, amit akarsz...
Végig olvasod a válaszokat, és mondasz egy olyan számot, ami nincs köztük.
Kedves 18:39-es!
Eszembe sem jutott volna ilyesmi, mivel teljesen felesleges lett volna így tennem. A kérdést kíváncsiságból tettem fel, nem azért, hogy bárkinek bármit is bizonyítsak, KIZÁRÓLAG azért, hogy ÉN választ kapjak egy kérdésemre, egy röpke gondolatomra. A kérdésem alatt, mint ahogy azt te is olvashattad, világosan és érthetően feltüntettem, hogy senkit nem akarok megsérteni. Ezt a lojalitást a válaszolóktól is elvártam volna, és nagy részüknek hálistennek sikerült is ehhez tartania magát. Ezúton szeretném megköszönni a buta gyanúsítgatásodat, ami teljesen értelmetlen, hiszen nem engem írtál le ezzel, csupán magadat. Tudod, rossz az, aki rosszra gondol.
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat, ha huszonhetemet nem is kaptam meg, azért szerintem jó móka volt! További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!