Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Voltatok már valaha jósnál?...

Voltatok már valaha jósnál? Mi a véleményetek? Bejott valami amit mondott vagy csak hazudoznak és a pénzt húzzák? ( nem a tv-sekre gondolok, hanem személyesre ) ja es mibol josolt az illeto?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"...csak hazudoznak és a pénzt húzzák?"

Csak hazudoznak és a pénzt nyúlják.

Valamiből nekik is élni kell.

2011. jan. 3. 23:25
 2/14 anonim ***** válasza:
hát én voltam,és nem mondanám,hogy a pénzért josolt,mert annyit adtam,amennyit én jónak ládtam,mert ingyen nem szabad josolni senkinek.Kártyábol jósolt,kb. 2 hónapja.Hitetlen vagyok sajnos én is,és egyáltalán nem tudtam hinni neki,de amit ott körbeirt nekem a kártyábol,szép lassan történik minden megfele velem,és csak most jövök ráfele,hogy mennyira igaza volt:) 21L.
2011. jan. 3. 23:32
 3/14 A kérdező kommentje:
es konkrét dolgokat mondott? vagy csak inkább általánosakat? én is voltam, kb. féů éve de valahogy semmi sme úgy torténik ahogy ,,a nagy konyvben van megírva,, :)
2011. jan. 3. 23:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Még eddig ugy volt ahogy mondta.
2011. jan. 3. 23:51
 5/14 anonim ***** válasza:
5%
Hát Én nem voltam, de nem mondott semmit sem és biztosan nem fog bejönni.
2011. jan. 3. 23:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Engem jól lehúzott,pedig előtte nem tudtam bedőlni az ilyeneknek,viszont akkor kihasználta az elkeseredettségemet,és ezért tudta megcsinálni:)
2011. jan. 4. 00:35
 7/14 anonim ***** válasza:

A jósok jó pszihikai érzékkel rendelkeznek. Először általánosságokat mondanak, megkérdezik,hogy mire kíváncsi az illető.Közben figyelik,hogy mi az ami a jósoltatónál "bejön". Azután ezen a vonalon mennek tovább. Ha valaki hisz nekik,akkor egy-két dolog emiatt bejön,és igaznak hiszi a jóslást.

Soha nem voltam jósnál,de egy közeli,jó ismerősöm igen.

A férjes,két gyerekes asszonyt a bartnője állandóan azzal nyaggatott,hogy menjen el vele a jósnőjéhez,mert az tutira megmondja az igazat.

Az ismerősöm kötélnek állt. De előtte levette a jeggyűrűjét,helyére egy köves gyűrűt húzott. Ragaszkodott ahhoz,hogy a barátnő is bent legyen a jóslás alatt.

Azt kédezte,hogy mikor lesz férje és gyereke. A jósnő szőke férfit és egy gyereket jósolt neki,de lesznek a házasság előtt problémák.

A jóslás végén az asszony elmondta,hogy már évek óta férjnél van, a férje barna,és van két gyereke.

A jósnő felháborodott,amiért nem momdott neki igazat és fölöslegesen rabolta az idejét.

Annyi haszon volt belőle,hogy ezután a barátnő sem járt el többet az "igazmondó" jósnőhöz.

2011. jan. 4. 07:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Voltam, de nem ízlett.
2011. jan. 4. 23:48
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Már majdnem két éve voltam. Még a jegygyűrűm is levetettem, és szingli barátnőmmel voltam, kiváncsi voltam, ha nem szólok semmit a házasságomról, mit fog mondani. MP3 on megvan az egész szöveg, és szó sem esett kapcsolatról, nem kérdezett SEMMIT , csak simán megmondta, hogy a lagzinak nagyon nem akarta egy nő, és minden jel szerint az anyósom. (igy igaz)Elmondta a családi helyzetem, és egy babát is emlitett a családban, aki jönni fog, megmondta, kinek és a nemét is. Igy tudtam meg mindenki előtt a rokonságban, hogy az illető családtagoknak babája lesz, mert pár hét mulva tényleg bejelentették. Egyedül én tudtam, hogy lány lesz, még a szülők sem, mert a baba nem ugy feküdt anyukája pocijában. Mindenki fiúnak tippelte...lány lett :D

Aztán elmondta a jövőm, a munkahelyemmel kapcs, a házassággal kapcs. családdal is. jót is, rosszat is. félelmetes, hogy amit kinevettem, hogy lehetetlen, sorba bejön. Minden! A barátnőm, aki velem volt, neki nem jöttek be a dolgok, de nekem sorban érkeznek. Nem is kért sokat azért, amennyi infot kaptam. Ha bejön az utolsó jóslata is, elmegyek hozzá meg egyszer.

2011. jan. 5. 03:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Az én mondandómnak előtörténete van.

Mindig is szerettem a tudományos fantasztikus műfajt, de csak könyvek formájában és a filmvásznon. Meglehetősen szkeptikus voltam az ufókkal, ezotériával, parapszichológiával kapcsolatban.

De tapasztaltam néhány olyan dolgot, amiket nem tudok, nem lehet megmagyarázni. Előre megálmodtam szinte filmszerűen eseményeket, amelyek rendre be is következtek, nagyon ritkán voltak olyan eseteim is, hogy ébren voltam és akkor villantak be olyan szituációk, amelyek néhány perc múlva előálltak. Hasonlókat már másoktól is hallottam, ezért azt elfogadom, hogy valamilyen formában létezik a prekognició.

Hogy ez valódi jövőbe látás, vagy csak az agy egy eddig nem ismert képessége, mely révén képes a jelen adataiból kiszámítani a jövőt és kvázi megsaccolni azt, nem tudom.

De a lényeg, hogy a jósokkal kapcsolatban ennek ellenére is megmaradt a szkepticizmusom.

Két éve mégis elmentem egy jósnőhöz, mivel több rokonomnak is beváltak a jóslatai, csak éppen az előre megmondott időpont nem stimmelt. Ezért határoztam el, hogy teszek egy próbát, hátha mégis csak lesz benne valami. A jósnő egyből levette, hogy szkeptikus vagyok, de szerintem ez szinte rám is volt írva. Jó dolgokat jósolt, kár, hogy azóta sem jött be semmi az egészből.

2011. jan. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!