Van itt olyan, aki már volt rontáslevételen? -->
Az lenne a kérdésem, hogy rontáslevétel után menyi időre rá érezted, hogy pozitív irányba kezd változni az életed?
Mert gondolom csak észrevetted vagy sejtetted, hogy rontás lehet rajtad, ezért nem sikerülnek sorozatban bizonyos dolgok.
Vagy esetleg van itt jós vagy olyan , aki ezzel foglalkzoik? Arra lenék kíváncsi,amit már fentebb írtam, hogy rontáslevétel után menyi időre rá lehet észrevenni, a pozitív változást.És hogy az élet bármely területén bekövetkezhet változás jó irányba pl. szerelem, munka, párkapcsolat, anyagiak stb...
Kérek szépen minden olyan embert, AKINEM HISZ EBBEN, AZ NE ÍRJON KOMMENTET!!!! Nem vagyok kíváncsi rá, tartasa meg a saját véleményét.
Csak azok válaszát várom, aki hisz benne, vannak tapasztalati.
Kort és nemet is!
A dolgok nem azért mennek sz@rul, mert rontás van rajtad, hanem mert balf@sz vagy.
És többek között valószínüleg azért vagy balf@sz, mert ilyen marhaságokban hiszel.
Nem létezik rontás, nem létezik fekete mágia, nem létezik sors sem.
Gondold át az életedet, mit csináltál rosszul és változtass.
Gondolkodj pozitívan, állj neki a dolgoknak frissen.
És jó lesz. Előbb vagy utóbb.
Szerintem viszont igen is létezik ilyen még a mai világban is. Mi is biztosak vagyunk benne, hogy meg vagyunk átkozva és rokon által, mi csak abban reménykedünk egyszer meghal és talán utána jobb lesz. Tényleg van ilyen !!!!!!!!
Sajnos arra nincs anyagi lehetőségünk, hogy valós jósnőhöz elmenjünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!