Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt olyan, aki már volt...

Van itt olyan, aki már volt rontáslevételen? -->

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy rontáslevétel után menyi időre rá érezted, hogy pozitív irányba kezd változni az életed?

Mert gondolom csak észrevetted vagy sejtetted, hogy rontás lehet rajtad, ezért nem sikerülnek sorozatban bizonyos dolgok.

Vagy esetleg van itt jós vagy olyan , aki ezzel foglalkzoik? Arra lenék kíváncsi,amit már fentebb írtam, hogy rontáslevétel után menyi időre rá lehet észrevenni, a pozitív változást.És hogy az élet bármely területén bekövetkezhet változás jó irányba pl. szerelem, munka, párkapcsolat, anyagiak stb...

Kérek szépen minden olyan embert, AKINEM HISZ EBBEN, AZ NE ÍRJON KOMMENTET!!!! Nem vagyok kíváncsi rá, tartasa meg a saját véleményét.

Csak azok válaszát várom, aki hisz benne, vannak tapasztalati.

Kort és nemet is!

2010. máj. 17. 07:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Am nem tom ki engedte meg h letegezz.
2010. máj. 18. 17:17
 12/19 anonim ***** válasza:
19%

Szia.

Általában 29-30 év után következik be jobb időszak, mivel hosszas folyamat hogy a testférgek kiszállljanak a testből, a pörkölési szartartás után is marad még néhány egyed a lelkedben. Én tudom, mert már régóta várom a feloldozást, és most júniusban telik le a 30 év, de kitartóan várok a kedvesem által rámszabadított átok lepergéséig. Sok szerencsét!

ui.: Ha találkozunk a mennyben hozzásört! XD

2010. máj. 18. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
27%
JA és 99/F
2010. máj. 18. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
igaza van az előttem szólónak, nagyon hosszú idő a szertartásután. 45/F
2010. máj. 18. 19:03
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
énis csatlakozom. hosszú idő, föleg ha az átokszóró még él.
2010. máj. 19. 06:43
 16/19 A kérdező kommentje:

Na jó elegem van!!!! Ismét leírom, csak értelmes vlaszokat várok!!! Az ne írjon, aki nem hisz ebben!!!

Köszönöm!!!

2010. máj. 19. 09:08
 17/19 anonim válasza:

huu nekem erről a sztorim jut eszembe...

Egyszer 3-4 lehet hogy több éve az utcán leállított egy román nő...s kérdezte érdekel-e az asztrológia mondom igen persze...és akkor elkezdi megnézem neked hogy van-e rajtad rontás../hát persze hogy volt/s egyből jött azzal hogy 5000 ft-ért leveszi... :D mondom nem kell köszönöm...ő meg ott erőszakoskodott de jahj leveszem szegény ártatlan kislány hát a kocsmába is mindig leveszem az emberekről mindig adják a pénzt...:D aztán mondtam neki de csak bankkártyán van pénzem..erre ő jó lemegyek veled automatához aztán veszel ki pénzt s leveszem a rontást...aztán valamit kamuztam neki s otthagytam a francba... :D

bocsánat hogy nem a kérdésedre válaszoltam de ezt muszáj volt leírnom... :P

2010. máj. 19. 22:50
 18/19 A kérdező kommentje:
Kuruzslók mindig voltak ls lesznek sajnos :S
2010. máj. 20. 07:22
 19/19 anonim ***** válasza:
39%
Hát ha nem érdekel mindenki véleménye ne ide írj. Szerintem rajtam most van rontás én hiszek benne. Bármerre megyek mindenhol esik az eső sőt még a tv is ezt nyomja. Már nem merek kimenni az utcára mert elmosta a víz. szörnyű.
2010. máj. 20. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!