Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve! Látom a
jövőt, érzem, kivel fogok találkozni aznap, melyik
reklám jön a tv-ben, kifog megbetegedni s környezetemben.
21/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem reagáltam a Te válaszodra 3-6-16-19-20. Elfogadom a válaszod, értem, hogy ez egy adomány, és bizonyára van valamilyen célja. Van olyan ajándék, amivel rosszat teszel a másiknak. Egész egyszerűen átlagos szeretnék lenni. Egyszerűen nem szeretném ezt. Az utóbbi időben, mióta ezzel elkezdtem foglalkozni, sajnos egyre gyakoribb, és egyre jobban azt érzem, hogy a feladatom nem ennek a képességnek az elfogadása, hanem az önerőből való megszabadulás. Igyekszem úrrá lenni a gondolataimon, és kivizsgáltattam magam egy neurológussal. Teljesen egészséges vagyok - sajnos. Így legalább lett volna magyarázat, irány a szabadság felé. Néha azt érzem, ez a "képesség" felelősséggel jár, ebből meg nem kérek. Már megnéztem egy- két vallást, nem szeretnék jobban az ezotériába belemélyedni, nem szeretnék ennek az egésznek a részese lenni.
22/25 A kérdező kommentje:
Ja még két dolog:
1) aki nem trollkodott, ment a zöld, trollkodók nem kaptak semmit, értem én a humort, csak nem értékelem.
2) egy kedves válaszadó megkeresett levélben, és adott tanácsokat, elindultam egy úton, de ha van még építő jellegű ötlet a tarsolyban, azt szívesen meghallgatom
Attól nem kell tartanod hogy a jövő héten sztárpszichológus leszel,ez felől megnyugodhatsz. A neurológus diagnózisa az agyi tevékenységre vonatkozik hogy hogyan reagálsz egy ingerre. Próbálj egy sokkal szilárdabb pszichés belső rendet összehozni magadnak amely kevésbé inog meg a külső ingerek(fények,hangok) hatására.
2015. okt. 5. 08:53
Nekem is van ilyen, hogy megérzek dolgokat, de én nem ijedek meg már tőle, van egy-két meglepő dolog az igaz. Sokszor olyan dolgokat ami sokkal később történik meg és nem velem hanem ismerősökkel, családdal, barátaimmal. Nem foglalkozom vele, nem erősítem, nem gyengítem. Ha dolgod van ezekkel, majd az élet odaterel úgy is.
2015. okt. 6. 15:51
Bocsi, de én is csak azt tudom mondani, hogy fejleszd. Mit meg nem adnék, ha nekem lennének ilyen képességeim! Sajnos nekem nem megy, próbálok Akasha krónikázni, de nem tökéletes, stb.
Fogd fel úgy, hogy ezzel másokon segíthetsz. Használd erre!
Volt egy barátnőm, aki úgy volt vele, mint Te. Sajnos hiăba próbáltam meggyőzni őt. Ő megszabadult tőle,de nem ajánlom hogy azt tedd, az alkohol valös probléma neki. Na az az ami tönkret tette az életët. Te ne tedd ezt!
Segíts vele másokon!
2015. okt. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések: