Nem tűnik soknak már ez a sok motiválás?
A reklámokba a tv-kben ok, hogy beépítették a motiválást, hogy a termékeket jobban el tudják adni. De ez megy a tv-kben a műsorokban is.
Az interenten külön oldalt is létrehoztak a motiválásnak.
Interneten mindenhol okos írások, youtube-on is bízz magadban videók.
A facebook nem létezik motiválós írások belinkelése nélkül, sem motiválós nélküli kluboktól.
Ha valaki nem olyan okoskodó írást linkel be, hanem azt, amit szeret, azzal nem is foglalkoznak ott.
Szerintem feljebb akarják az embereket emelni, mert ezeket az okos írásokat, videókat nézzük és halljuk minden nap, ha akarjuk, ha nem.
Semmi baj a motivációval, szerintem még nem vitték túlzásba.
A vallások is ezt csinálják már több ezer éve, motiválnak, hogy bízzunk abban, hogy minden jó és szép lesz, és ösztönöznek, hogy jót cselekedjünk.
Bár ezeknek maguktól kellene jönni, de ha nem megy..
Megmondják, hogy éljünk minden nap, legyünk minden nap vidámak, emelkedjünk fel. Mit ehetünk, mivel és mikor.
Jó, hogy azt nem szabják meg, ki kit vegyen el feleségül.
Kérdező, szerintem kissé túlreagálod :)
Semmi nem kötelező, ami nem tetszik az az egyik füleden be, a másikon pedig ki. Gondolom eléggé felnőtt vagy már ahhoz, hogy el tudd dönteni magadtól is, hogy mi a jó neked és mi nem. Nyilván van egy határozott elképzelésed a világról, az életedről, stb. ami szerinted ebbe nem illik bele, azt nem kell belevenned, csak azért mert azt mondják. Másnak meg lehet hogy tetszik, vagy épp hasznára van, az az "okosság" amivel épp szembe találja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!