Motiválás nélkül már nincs élet?
A facebook-on nincs olyan klub, ahol nem lenne motiválós képek, írások: [link]
Mintha bibliát olvasnánk, teljesen ugyanaz a megfogalmazása.
Meg youtube-on is, tv-kben is (reklámokban, műsorokban tanítások) a felemelő videók: https://www.youtube.com/watch?v=DBm60IF9ZBI&feature=youtu.be
Enélkül nincs élet? Minek ez? Kiknek van erre szüksége?
nem kell látogatni ilyen oldalakat
Mindenütt ott van. Facebook-on, youtube-on, tv-ben, google kerteső is olyanokat ad ki.
Én nem akarok fejlődni, én ilyen bunkó paraszt akarok maradni. :D
Amúgy én nem találkozom ilyesmivel. Sem interneten, azt meg már írtam múlt héten, hogy tévém nincs épp ezért, fészbukon és társain nem vagyok fent épp ezért, millió dolog érdekel, sokat olvasok, filmeket nézek, de szűrve, válogatva, mert nekem is hányingerem van ezektől. Kezd olyan érzésem lenni, hogy Te ezeket direkt keresd már és húzod magad rajta. Ellehet kerülni, hidd el! ;)
"Mindenütt ott van. Facebook-on, youtube-on, tv-ben, google kerteső is olyanokat ad ki."
Ez már paranoia vagy nemtommi.
Facebook: nem követed azokat az ismiket, aki ilyet megoszt.
YouTube: nézz Belga, Rózsaszín Pittbull, Prosectura videókat. Garantáltan motiválásmentes.
Google kereső: mikre szoktál keresni, hogy olyanokat ad ki? Pl. rákeresek a részecskegyorsító szóra, akkor nem ad ki olyan találatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!