A motiválás mióta jelent meg az interneten és a tv-kben?
A motiválás egyenlő az illuminati-val, ami felemelkedést jelent. Tudatosan egy szintre emelik az embereket.
Egyébként meg ha ott a hit, akkor minek a motiválás?
Demotiváló. Már van a motivációnak saját oldala, és lehet ott válogatni. A tv-kben is egyre többször emlegetik az inspiráció szót is.
A jó gyerek akkor motiválódik és inspirálja magát, ha tanul.
Gondolj az amerikai piacra, a tévézés elindulására. A tévé, az internet egy platform csak. A kereskedelemre gondolj inkább, a reklámozásra. Egyszóval a kezdetektől jelen van. Meg kell venned mindent. Nekem a kérdésben foglalt szavak ezt mondják, te meg egy ezós agymosott vagy, sajnos. Nullázzál le légyszíves, hogy helyre billenjen a stabil világképed.
Ja, formális logika hiányzik picit a kérdezőből, szavak áthallásos értelmei mentén okoskodja ki a tuti levezetést. Te jó gyerek voltál?
Fel akarják az emberek tudatszintjét emelni. Agymosást végeznek mindenkiin. És úgy intézik, hogy aki ilyeneket állít, azt terroristának, meg idiótának állítja be a többi ember. A tv is mondta egyszer.
Aki belekontárkodik az Unió vagy az illuminati dolgaikba, az megüti a bokáját, hangzott el egyszer egy EU-s találkozón.
Hoppá!!!
Szerintem egy alapvető ellentmondás van a gondolatmenetedben:
Minél jobban emelkedik valakinek a tudatossági szintje, annál jobban megért és átlát bizonyos összefüggéseket az életben, annál több felismerése van, így éppen hogy egyre kevésbé befolyásolhatóvá válik, és egyre kevésbé nyitott az úgynevezett "agymosásra".
Ezt az értelmezhetetlen katyvaszt! Szerintem az általad felsorolt szavaknak az értelmével sem vagy tisztában.
Ha már a kategória nevénél vagyunk: Te úgy látszik, képtelen vagy kontrollálni az agyad, azért bugyog belőled ez az összefüggéstelen szóhalmaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!