Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudom hogy vannak magyarázatok...

Tudom hogy vannak magyarázatok az interneten, de én tőletek is hallani szeretném. (? )

Figyelt kérdés

Szóval, mióta elkezdődött a nyári szünet, minden este álmodok, pedig nagyon nem szoktam. Minden egyes álomban benne van valamilyen formában a Halál és a Szerelem...

Ha érdekel titeket 1-2 álmot részletezni is tudok.

Az a lényeg hogy nem tudom mi a mondanivalójuk, lényegük ezeknek az álmoknak.

2013. júl. 3. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ird meg priviben, hatha tudok segiteni:)
2013. júl. 3. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
mesélj
2013. júl. 3. 21:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyébként F/17

A tegnapi álmomban bérgyilkos voltam. Úgy kezdődik az álom hogy állok egy lakás ajtaja előtt és szerelem fel a hangtompítót a pisztolyra. Benyitok, 2 embert lelövök, a harmadikat lehajítom a harmadikrol... Egy pillanatra bevillan a képe egy lánynak akit szeretek. Később rájövök hogy álmodom, elkezd sötétülni és szakadozni a kép, egy pillanatra felébredek, e visszacsukom a szemem és folytatódik az álmom (másokkal ellentétben én nem tudom megcsinálni azt, hogyha rájövök hogy ez nem a valóság, nemtudom formálni az álmomat pl repülni). További részekre nagyon nem emlékszem...

2013. júl. 3. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Az álom irányítására az emberek többsége nem képes, szóval ez nem olyan természetes. :) Amúgy nem vagyok profi álomfejtő, de nekem fő gondolatként az jött le, hogy azért a lányért sokat megtennél, sok mindent feláldoznál. (:

16/L

2013. júl. 3. 22:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazából olyan volt az egész mint egy álom az álomban. Rájöttem hogy álmodok, "felébredtem", de végül másodszor is felébredtem, akkormár az ágyamban. De mindkét álom ugyanazon a helyszínen, csak más szerepben játszódott.

Embert nem tudnék szerintem ölni senkinek a kedvéért sem. :S

2013. júl. 3. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Álom az álomban nagyon rossz mert ha ott rossz történik az nagyon valósâgos.

Volt hogy én is állmodtam és "felébredtem" pedig még mindig álmodtam, és rossz történ és nagyon rossz volt mert azt hitem a valòságnak mert még álmomban emléksztem is hogy mit álmodtam.

2013. júl. 4. 05:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindig álmodsz, minden este, csak nem emlékszel rá!!

Nem volt olyan este, hogy ne álmodtál volna!!

Ez egy hatalmas tévhit az emberiségben, hogy "nem álmodtam"

2013. júl. 4. 08:00
 8/10 hunbula ***** válasza:
Nyári szünet. Szóval most nem ébreszt fel az ébresztőóra reggel, hanem annyit alszol, amennyit szeretnél, igaz? Mindig álmodik az ember, de én például mindig elfelejtem őket, amikor arra kelek, hogy rezeg a telefonon az ébresztő. Ha magamtól ébredek fel, emlékszem. szerintem neked is csak ennyi lehet. :)
2013. júl. 4. 08:32
 9/10 Skywalker33 ***** válasza:

Halijó,

a sok filmnézés tényleg bezavar az álomvilágba!

Nekem 1 fil moziban 1 hét majdnem...de később is ööszejön.

A mozi az egy iránított meditáció! Kinyitod az elmédet és minden rjót és rosszat beengedsz a képi világodba amik tovább élnek ott.

A sok álom az az intenzív belső átalakulás jele is.

Hogy ennek irányultsága jó legyen azt ajánlom egy darab spirituális témát vegyél elő és azzal foglalkozz csak, lefekvés előtt legfőképpen.

Amire fókuszálsz azzá válsz!

Sajnos és hála az Istennek!

T :)

2013. júl. 4. 11:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát én nagyon nem értek hozzá... Nemigen szoktam emlékezni az álmokra, de ezek most nagyon intenzívek.

A filmek pedig nagyon nem szoktak nyomot hagyni bennem, meg annyi filmet nem is szoktam nézni. Ja és nem vagyok idegbeteg gyilkos hajlamú, ezért furcsák ezek a dolgok.

2013. júl. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!