Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak számít, hogyan fogadjam el? (képpel)
170cm magas vagyok és 62kg. Ez soknak számít? Mozgok, és normálisan kajálok azért, hogy ne hízzak, de sosem voltam és nem is leszek egy modellalkat.
Ismerkedésnél mindig kicsit kevesebb az önbizalmam, mert bár normálisan felöltözve csinosnak mondanak, de tudom, hogy pl. pucéran nem nézek ki olyan jól, és a melleim is kicsik és nem formásak melltartó nélkül. Ha kapcsolatban vagyok, mindig félek, ha arra a pontra jutok, hogy le kell vetkőzni.
Azt mondják, hogy szép az arcom is(nem sminkelem magam agyon) és csinos vagyok, de ők nem láttak még pucéron, és úgy nyilván kevésbé néz ki jól az ember.
Mit tegyek, hogy ne lássam magam kövérnek és formátlannak?
20L
Nos, a melleid rendben vannak, az alakodból pedig semmi nem látszik.
Nem számít soknak.
Utálom a melleimet, mert nem ugyanakkorák, valamint a hasamat is utálom, és oldalt a hájat.
Azért nem teljes alakosat tettem fel, mert pl. a fenekemmel és a combommal nincs bajom, ez a két testrész, ami problémás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!