Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulira milyen ez a kombinacio?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulira milyen ez a kombinacio? Lehet pasikat felszedni vele? KEPPEL 21L

Figyelt kérdés

Fekere rovidnaci: [link]

ilyen szinu, fazonu top, csak ov nelkul [link]

ilyen fazonu magassarku, csak kicsit kisebb sarokkal, es ugyanolyan a szine, mint a topnak [link]

2014. jún. 1. 15:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ha normalis srac kell nem csak egy pasi akkor nem a ruha dont
2014. jún. 1. 15:04
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
pasiKAT felszedni?? :D
2014. jún. 1. 15:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Magyarul bejona ferfiaknak ez a kombinacio vagy sem?
2014. jún. 1. 15:06
 4/17 anonim ***** válasza:
44%
én azt gondolom, h egy igényes lány , ha már magassarkut vesz fel, és meg akarja mutani a formás lábait akkor ahhoz miniszoknyát vegyen és ne sortot
2014. jún. 1. 15:07
 5/17 A kérdező kommentje:
En ertem, de jelen esetben ezt a kombinaciot szeretnem folvenni... szoknyat majd masik alkalomkor
2014. jún. 1. 15:11
 6/17 anonim ***** válasza:
én nemm vagyok pasi, és jóval idősebb nálad, de a sort valami iszonyat hülyén néz ki a magassarkúhoz, és a felsőhöz...azok tetszenek, rövidnadrág nem.
2014. jún. 1. 15:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha csak egy kósza numera kell, akkor inkább egy ilyen összeállítást válassz: [link]

vagy egy ilyet:

[link]

Ezekkel a szerkókkal garantáltan meghúznak!

2014. jún. 1. 15:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezt a felsőt szerintem felejtsd el, nálam rontaná az összhangot.
2014. jún. 1. 15:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha shortot veszel, akkor ne legyen ilyen mélyen dekoltált a felsőd. De amúgy a színeket tekintve nem rossz.
2014. jún. 1. 15:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a célod a bulival.

Ha kizárólag b*szni akarsz akkor vegyél olyan ruhát ami minél kevesebbet takar vagy minél jobban simul.

Ha pedig csak jól akarod érezni magad akkor vegyél fel olyan ruhát ami tetszik.

2014. jún. 1. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!