Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulira milyen ez a kombinacio? Lehet pasikat felszedni vele? KEPPEL 21L
Fekere rovidnaci: [link]
ilyen szinu, fazonu top, csak ov nelkul [link]
ilyen fazonu magassarku, csak kicsit kisebb sarokkal, es ugyanolyan a szine, mint a topnak [link]
Ha alapjáraton jól nézel ki, jó a kisugárzásod, akkor garbós pulcsit is felvehetsz hosszú nadrággal és edzőcipővel, akkor is fogsz tetszeni a pasiknak. Meg a férfiakat amúgy sem érdekli a ruha, inkább egy lány arca és teste. Ha meg egy buliban vmelyik pasas az alapján megy oda ismerkedni, hogy kin milyen ruha van, általában a r.bancos, alig takaró öltözetű lányokhoz megy oda, azért, mert azokat könnyűnek tartja, és úgy gondolja, őket könnyebb ágyba vinni.
Amúgy a szereléssel semmi baj - én a magam részéről nem szeretem az élénk magassarkúkat, de ez az én ízlésem. Ízlésesnek ízléses a szerelés, szóval visszatartani nem fog senkit szerintem.
most csúnya, gonosz és nyers leszek...
De...sztem nem a ruhától függ...vehetsz fel több 10.000-es channelt, vagy LW-t, tök mindegy...ha fejre meg elég csúnyácska vagy, vagy 80+ kilós...Azért az is számít, hogy "mit" teszel bele a ruhákba, nem csak az h kint a melled, kint a segged stb...
Ne értsetek félre, nem előítéletnek szántam!!! Hanem csak nem értem azt, hogy miért a ruháktól teszik függővé a csajok a pasizást...?! Azért egy összhangnak megkell lennie sztem...
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!