Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulira milyen ez a kombinacio?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulira milyen ez a kombinacio? Lehet pasikat felszedni vele? KEPPEL 21L

Figyelt kérdés

Fekere rovidnaci: [link]

ilyen szinu, fazonu top, csak ov nelkul [link]

ilyen fazonu magassarku, csak kicsit kisebb sarokkal, es ugyanolyan a szine, mint a topnak [link]

2014. jún. 1. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igazából pasit úgy is feltudsz szedni, hogy nincs kinn a p..csád, sem a melled, elég annyi ha szép az arcod! :)
2014. jún. 1. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Meghívod a pasit egy italra, elhívod moziba, aztán jól megdugod XD
2014. jún. 1. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
ócska vagy nagyon, de kérdésedre válaszolva lehet
2014. jún. 1. 15:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Hiaba szep az arcom, nem erek vele semmit. Megesett mar velem, hogy egy feher nadrag volt rajtam bulin fekete felsovel, es megis ahhoz ment oda a pasi, akinek nagy krumpli orra volt, viszont parducmintas, alig takaro ruha volt rajta...
2014. jún. 1. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát az első linken szereplőt dugnám az tuti.
2014. jún. 1. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha alapjáraton jól nézel ki, jó a kisugárzásod, akkor garbós pulcsit is felvehetsz hosszú nadrággal és edzőcipővel, akkor is fogsz tetszeni a pasiknak. Meg a férfiakat amúgy sem érdekli a ruha, inkább egy lány arca és teste. Ha meg egy buliban vmelyik pasas az alapján megy oda ismerkedni, hogy kin milyen ruha van, általában a r.bancos, alig takaró öltözetű lányokhoz megy oda, azért, mert azokat könnyűnek tartja, és úgy gondolja, őket könnyebb ágyba vinni.

Amúgy a szereléssel semmi baj - én a magam részéről nem szeretem az élénk magassarkúkat, de ez az én ízlésem. Ízlésesnek ízléses a szerelés, szóval visszatartani nem fog senkit szerintem.

2014. jún. 1. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:

most csúnya, gonosz és nyers leszek...

De...sztem nem a ruhától függ...vehetsz fel több 10.000-es channelt, vagy LW-t, tök mindegy...ha fejre meg elég csúnyácska vagy, vagy 80+ kilós...Azért az is számít, hogy "mit" teszel bele a ruhákba, nem csak az h kint a melled, kint a segged stb...

Ne értsetek félre, nem előítéletnek szántam!!! Hanem csak nem értem azt, hogy miért a ruháktól teszik függővé a csajok a pasizást...?! Azért egy összhangnak megkell lennie sztem...

L24

2014. jún. 1. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!