Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak számít, hogyan fogadjam el? (képpel)
170cm magas vagyok és 62kg. Ez soknak számít? Mozgok, és normálisan kajálok azért, hogy ne hízzak, de sosem voltam és nem is leszek egy modellalkat.
Ismerkedésnél mindig kicsit kevesebb az önbizalmam, mert bár normálisan felöltözve csinosnak mondanak, de tudom, hogy pl. pucéran nem nézek ki olyan jól, és a melleim is kicsik és nem formásak melltartó nélkül. Ha kapcsolatban vagyok, mindig félek, ha arra a pontra jutok, hogy le kell vetkőzni.
Azt mondják, hogy szép az arcom is(nem sminkelem magam agyon) és csinos vagyok, de ők nem láttak még pucéron, és úgy nyilván kevésbé néz ki jól az ember.
Mit tegyek, hogy ne lássam magam kövérnek és formátlannak?
20L
Ne utáld magad kérdező,ami a fotón látszik,az csinos.
Próbáld elfogadni és megszeretni magad..ha ez nem sikerül,akkor viszont kár ismerkedned,mert a saját önutálatod,önbizalomhiányodat egy pasi sem fogja pótolni.
Mondjuk könnyebb lenne ha egyenesen állnál a képen, ránézésre nem tűnnek kicsinek a melleid. Továbbá ha a kövér embereknek csak annyi súlyfeleslegük lenne mint neked nem lennének kövér emberek a világon.
Egy szó mint száz fogadd el magad, tovább, ha valaki beléd szeret akkor annak úgy sem az lesz a fontos, hogy mekkora a melled vagy épp milyen a formája.
Micsoda kép, ezt hivják nagytotálnak. Ahhoz képest hogy az alakja miatt aggódik feltöltött egy képet amin pofán vágják a nézőt a mellei.
Rendesen megijedtem mikor betöltödött, mi ez a Mount Everest?
Ha mutatsz (akár privátban) egy olyat, amin látszik is, mivel van problémád, őszintén véleményezlek. De ez a kép nekem nagyon tetszetős.
24f
Köszönöm szépen a bizató válaszokat. Még egyszer leírom, hogy azért nem egész alakosat raktam ki, mert a mellemet nem szeretem és azt, hogy van mit fogni az oldalamon.
A kérdés leginkább arra vonatkozna, hogy hogyan lássam magam én is csinosnak?
Sok nő nem képes elfogadni a testét, ez mentális kérdés csupán.
Láthatod a válaszokból is, hogy semmi gond nincs a külsőddel és ha a hálószobáig jutna a dolog ott már az asszimetria/kisháj eltörpül. A párod úgy fog szépnek találni ahogy vagy. Ne aggódj feleslegesen emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!