Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve! Látom a jövőt, érzem, kivel fogok találkozni aznap, melyik reklám jön a tv-ben, kifog megbetegedni s környezetemben.
Ez a kérdés egyértelműen kitaláció.
Köszönjük a bejelentésed.Moderátoraink amint tudják, kivizsgálják a kérdést.
Inkább figyeljél a matekórán, és ne ilyen marhaságokon törd a fejed.
Megérzések.
Ilyenek minden embernek vannak. Minél jobban figyelsz rájuk, annál jobban és pontosabban működnek. :)
Ilyen nálam is szokott lenni.
Azt teheted, hogy egyre jobban figyelsz rájuk, és bízol abban, hogy igazat mond, és soha nem kételkedsz. :)
Én meg azt szokom megérezni előre mikyen kérdést fognak aznapra kiirni..és làm pont erre gondoltam a megérzésekre dejavure..rozsafüzérre gondoltam egyik nap mert az enyém egy emlék de eltört ragasztani kell majd erre az ismerősöm pont tett ki egyet ..
Véletlenek nincsenek..ugye béla??béla aki mindig mindent elért amit akart és vannak céljai.. "jo szorakozàst" minden szàl oda vezetett mindig az első megérzés a jo.. nem az vagyok akinek gondolsz rosszabb..
Ha nem akarod, akkor ne hallgass rájuk. Ha látsz valamit, akkor ne hidd el, és vond kétségbe.
De egy ilyen döntés előtt szerintem gondolkodj egy kicsit, hogy biztosan akarod-e, mert ha valóban neked ilyen képességgel kell rendelkezned, akkor soha nem fogsz tudni megszabadulni tőle.
A döntés a tiéd, szabadulj meg tőle, ha akarsz, de azért gondolkodj el, mert lehet, hogy egész életedben bánni fogod, hogy nem fogadtad el önmagad.
Ne hozz elhamarkodott döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!