Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve! Látom a jövőt, érzem, kivel fogok találkozni aznap, melyik reklám jön a tv-ben, kifog megbetegedni s környezetemben.
Fejleszd.
Deja-vuid milyen erősek ahol a másodpercekig tartó kép és hang információk 10 s pillnyatniy ismeret érzés a 0.1?
Agyi szinted milyen?
Nagyon örülök, hogy mindenki ennyire rajong ezért, vagy viccelődik ezen :/ Nem, nem szeretném ezt! Nem kell nekem! Tönkreteszi a napom, és nem tudok nem rá figyelni. Van, hogy észre se veszem, hogy tudom előre, teljesen természetesnek tűnik, hogy igen, vágom, most ez fog történni, de amikor megtörténik, rádöbbenek, hogy TÉNYLEG az történt, amire gondoltam. Beleborzongok, komorrá válik a hangulatom, nem tudom, kinek kell ilyen, de én tuti nem akarom se fejleszteni, se ezt az egészet.
Svindlis, olyat is tudok, amilyet te írtál, a különbség az, hogy az normális dolog ;)
#13 a múlthetieket tudom... Ez nagyon nem így megy, és még ha meg is érezném a számokat (ami hülyeség, mert teljesen másmilyenek szoktak lenni ezek a megérzések), akkor se biztos hogy tudnám, milyen számok azok, és gondolj bele, hogy annál nem is lehetne rosszabb, ha következő hétre már milliomosként egy sztárpszichológust kérdeznék ezekről, és nem itt gyakorikérdéseken írogatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!