Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit tegyek? Teljesen kétségbe...

Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve! Látom a jövőt, érzem, kivel fogok találkozni aznap, melyik reklám jön a tv-ben, kifog megbetegedni s környezetemben.

Figyelt kérdés
Nagyon félelmetes, most mit tegyek? Ha koncentrálok, és úgy próbálomezeket kitalálni, semmi nem megy, nem jön össze, azonban ha nem figyelek rá, megérzem ezeket. Másokkal is volt ilyen? Mit tettetek?

2015. szept. 29. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Fejleszd.

Deja-vuid milyen erősek ahol a másodpercekig tartó kép és hang információk 10 s pillnyatniy ismeret érzés a 0.1?

Agyi szinted milyen?

2015. szept. 30. 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint én is jövőbe-látó vagyok? :O Tudom kivel találkozom aznap. De nem mindig működik mert sokan nem fogadják el a meghívást. Előre tudom melyik reklám jön a tv-ban, ugyanis "napi szinten" órákat bámulom a képernyőt. Tudom mikor ki fog megbetegedni, mert ugye rám köhög, tüsszög, gyenge és rosszul érzi magát én pedig ezeket kiszúrom. Mit tegyek? xDD
2015. szept. 30. 19:50
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Mondd el nekem a lottószámokat. Lécci lécci lécci
2015. szept. 30. 21:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Ne aggodalmaskodjál!
2015. szept. 30. 22:29
 15/25 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, hogy mindenki ennyire rajong ezért, vagy viccelődik ezen :/ Nem, nem szeretném ezt! Nem kell nekem! Tönkreteszi a napom, és nem tudok nem rá figyelni. Van, hogy észre se veszem, hogy tudom előre, teljesen természetesnek tűnik, hogy igen, vágom, most ez fog történni, de amikor megtörténik, rádöbbenek, hogy TÉNYLEG az történt, amire gondoltam. Beleborzongok, komorrá válik a hangulatom, nem tudom, kinek kell ilyen, de én tuti nem akarom se fejleszteni, se ezt az egészet.

Svindlis, olyat is tudok, amilyet te írtál, a különbség az, hogy az normális dolog ;)

#13 a múlthetieket tudom... Ez nagyon nem így megy, és még ha meg is érezném a számokat (ami hülyeség, mert teljesen másmilyenek szoktak lenni ezek a megérzések), akkor se biztos hogy tudnám, milyen számok azok, és gondolj bele, hogy annál nem is lehetne rosszabb, ha következő hétre már milliomosként egy sztárpszichológust kérdeznék ezekről, és nem itt gyakorikérdéseken írogatnék.

2015. okt. 1. 10:31
 16/25 anonim ***** válasza:
A 3-as és a 6-os vagyok. Meg kell érts valamit! Amíg küzdesz ellene és negatívumként gondolsz rá ártasz magadnak. Egyszerűen fogadd el, a részed ez is Te vagy! Mihelyt elfogadod, meg fog változni a világ körülötted. Tudom, hogy túl fellengzősnek vagy megfoghatatlannak tűnik, amit írtam, de ez az igazság.
2015. okt. 1. 13:02
 17/25 anonim válasza:
0%
Fölöslegesen írok választ mert akkor úgy is tudod mit fogok írni akkor ez így egyből tudod vagy nem vagy ÁÁÁÁÁÁ!!!! PARADOXON!!!!
2015. okt. 3. 17:00
 18/25 A kérdező kommentje:
Sajnos hülyeségeket beszélsz fiam, NEM TUDOK MINDENT VILÁGOSAN ELŐRE!! Értem hogy neked menő dolog egy ilyenhez hozzátrollkodni, és végre leírhattad ezt az amúgy bizonyára vicces hozzászólást, ami frappáns volt, meg minden, de nekem speciel rosszul esett, elegem van már az ilyenfajta piszkálódásból. Nem, nem tudom, épp mire gondolsz, sem a lottószámokat, sem a holnapi időjárást, ez nem egy ilyen állandó dolog, én is a jelenben élek, csak megérzéseim vannak. Ezektől szeretnék megszabadulni.
2015. okt. 3. 20:48
 19/25 anonim ***** válasza:
De nem kell tőle megszabadulj, értsed már meg végre! 16-os vagyok.
2015. okt. 3. 22:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Még mindig 16-os vagyok. Nézd mit csinálsz! A trollokat észreveszed, velük foglalkozol. Aki meg segíteni próbál, meg se hallod.
2015. okt. 3. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!