Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Más mondja meg, hogyan éljünk,...

Más mondja meg, hogyan éljünk, és miért hiszik el ezt az emberek?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szabad az ilyenekkel, meg a mindennap higgy magadban videókkal foglalkozni. Nap, mint nap ezekkel találkozunk az interneten, itt facebook-on, a médiában, műsorokban és a reklámokban is. Mindennap, azért már ez egy kicsit sok. Nekem már ebből elegem van, hogy mindennap csak ez csöpög mindenhonnan.

Kinek az életét éljük? Másét, vagy a saját magunkét? És más mondja meg, vagy ad mindennap tanácsot, hogyan éljünk, hogyan legyünk mindennap erősek.

Szerintem ezekre csak azoknak van szüksége, akik gyengék, és néha, néha ezekhez nyúlnak segítségért. Viszont ez már mindennapos: internet, média, reklámok.

Soha ne hagyjuk magunkat befolyásolni és manipulálni mások, főleg ne a média által, legfőképp a sarlatán jósok által.

Akkor lesz igazán szabad, és akkor tud magán igazán segíteni az ember, ha nem foglalkozik ezekkel a lélekfelemelő, spirituális motiválásokkal.

Etetik az embereket keményen. Csak az emberek ezt nem látják.

2014. jún. 8. 00:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Hagyjuk magunkat mások által befolyásolni, mások adnak tanácsot minden nap, hogyan éljünk helyesen és jól. Én ezekkel nem foglalkozom. Majd én eldöntöm magam, mit csinálok.
2014. jún. 8. 00:03
 2/15 A kérdező kommentje:

Amióta a médiában, interneten megjelent ezt a szó, hogy motiválás, innováció, azóta mindenki ezt kérdezi, hogyan motiváljam magam testépítés közben, hogyan motiváljam magam biciklizés közben, hogyan motiváljam magam kert építés és munka közben.

A válasz: Sehogy! Én otthon parkosítok, és nem foglalkozom ilyen spirituális lélekfelemelő higgy magadban motiválásokkal, és mégis meg tudom csinálni. Még, ha én lennék az egyedüli a földön, akkor is megcsinálnám, mindenféle rábeszélés nélkül.

2014. jún. 8. 00:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokat ittál ma igaz !? :D.
2014. jún. 8. 01:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Betámadunk? Manipulálnak téged is, csak te nem veszed észre! Éld a te saját életes, és TE irányítsd azt, ne enged, hogy másik mondják meg, mit csinálj és hogyan!
2014. jún. 8. 01:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Mi bajod van?
2014. jún. 8. 01:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Ez a sok smiley meg márt tiszta b*zis egyébként.
2014. jún. 8. 01:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, és te így tökéletesen boldog vagy? Nem vagy magányos érzelmileg, nem vagy túl bizalmatlan másokkal szemben? Mert nekem pl. szükségem van néha mások tanácsára, jól esik a biztatás, jól esik a megerősítés, nem szeretek annyira önálló és énközpontú lenni, hogy csak magamnak higyjek és csak magammal foglalkozzak, a saját éeltembe beletartozik a családom, barátaim élete is. Ha kapok egy hasonló képet, videót, abból érzem meg, hogy a megosztóját éppen mi foglalkoztatja, mit érez, nem veszem annyira személyeskedésnek.
2014. jún. 8. 07:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezt hívják agymosásnak!
2014. jún. 8. 07:24
 9/15 anonim ***** válasza:

Ne hagyd befolyásolni magad, mert akkor ez lesz. Elkezded látni őket mindenhol, gondolkozol róluk, majd elkezdenek zavarni, próbálod kerülni őket, de kiborítanak, végül pedig írsz a gyakorikerdesek.hu-ra, mert annyira idegesít.

Túlságosan a hatásuk alá kerültél, egyszerűen ne foglalkozz velük.

2014. jún. 8. 11:57
 10/15 anonim válasza:

Te most kérdezni akartál valamit? Nekem inkább úgy tűnik, nagyon okosnak hiszed magad, és prédikálni akartál. Ne itt tedd, erre ez talán az egyik legkevésbé megfelelő hely.

Egyébként jól látod, sokan próbálnak manipulálni, leginkább a reklámok, de akit tudnak, az megérdemli, hogy átvágják. Én a saját magam éltét élem, te pedig úgy látszik senkiét, annyira mélyre süllyedtél a paranoiába. azt, hogy a demotiválós kép hogy jön ide, nem értem, Kramer nem manipulált senkit, ő nyíltan dolgozott.

2014. jún. 8. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!