Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Más mondja meg, hogyan éljünk,...

Más mondja meg, hogyan éljünk, és miért hiszik el ezt az emberek?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szabad az ilyenekkel, meg a mindennap higgy magadban videókkal foglalkozni. Nap, mint nap ezekkel találkozunk az interneten, itt facebook-on, a médiában, műsorokban és a reklámokban is. Mindennap, azért már ez egy kicsit sok. Nekem már ebből elegem van, hogy mindennap csak ez csöpög mindenhonnan.

Kinek az életét éljük? Másét, vagy a saját magunkét? És más mondja meg, vagy ad mindennap tanácsot, hogyan éljünk, hogyan legyünk mindennap erősek.

Szerintem ezekre csak azoknak van szüksége, akik gyengék, és néha, néha ezekhez nyúlnak segítségért. Viszont ez már mindennapos: internet, média, reklámok.

Soha ne hagyjuk magunkat befolyásolni és manipulálni mások, főleg ne a média által, legfőképp a sarlatán jósok által.

Akkor lesz igazán szabad, és akkor tud magán igazán segíteni az ember, ha nem foglalkozik ezekkel a lélekfelemelő, spirituális motiválásokkal.

Etetik az embereket keményen. Csak az emberek ezt nem látják.

2014. jún. 8. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

énnekem se kellene itt lennem az ilyen "agymosott "kèrdések rólam szólnak.csak annyira kerestem a neten megismert ezo jóst aki okosnak vallotta magát és nem akar màr jósolni nekem. annyira gáz dolgokat tettem irtam csak mert azt hittem ez a jós más-még mindig vak vagyok..engem is szemdokihoz kell vinni.vagyis rajtam már eg doki se segit mert "agymosott lettem". mindent magamr vettem skizo lettem stb. minek lógok ilyen lüke fórumokon? itt nem kapok választ a betegségemre..

"az igazság odaát van"

vonzás törvénye is kamu.. én csak a negativot vonzom miota az ezo jost ismerem :( -eljön az idő mikor a véletlen már nem lesz véletlen és felfeded a varázsló titkát..meg a furcsa privik bocs nem neked akartam..ja persze felfedi mi??-ha itt az idő..

2014. jún. 8. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:

na most majd megint le leszek pontozva meg butázva..

de hittem a jósban megjósolta még a szekrényszámomat is..

2014. jún. 8. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
és igen manipulálható avgyok de csak a jós tanácsaira adtam máséra sose..
2014. jún. 8. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
vagyok
2014. jún. 8. 13:37
 15/15 anonim válasza:
az emberek szeretik hogy parancsokat szabályokat kitaposott utat kapnak,így nem kell gondolkodniuk nincs felelősség. Igazad van hogy nem kell követni senkit se akkor jó ha te vagy a tanító és tanuló is.olvas Osho-t
2014. jún. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!