Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Halott papámmal álmodtam,...

Halott papámmal álmodtam, megmutatta hogy hol van eldugva pénze. Elmeséltem itthon reggel miután felkeltem, és mondták hogy pont akkor, aznap reggel van a hagyatéki tárgyalása. Lehet hogy tényleg van valahol ilyen eldugott pénze?

Figyelt kérdés
És ezzel üzenni akart? Vagy csak egy sima álom?

2014. máj. 18. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg ott, ahol álmodban mutatta.
2014. máj. 18. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom hol van..
2014. máj. 18. 15:16
 3/4 szabad név? válasza:
Nagyobb a valószínűsége, hogy csak sima álom. Biztosan jó volt a kapcsolatotok, sokat gondolsz rá. De simán eltudom képzelni, hogy valóban üzenni akar. Azért én a helyedben egy kicsit csak keresgélnék, hátha találnék érdekes dolgokat. Nem feltétlen pénzt, talán írt levelet ( nem végrendeletre gondolok csak vmi búcsúlevél félére), vagy tárgyi emlékek....stb. Idővel úgyis minden kiderül.
2014. máj. 18. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Ritkán találkoztam vele, nemvolt vele nagyon szoros kapcsolatom... de azért érdekes hogy pont a tárgyalás elötti éjszaka álmodtam ilyet vele
2014. máj. 18. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!