Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Médiumhoz vagy tisztánlátóhoz...

Médiumhoz vagy tisztánlátóhoz menjen a férjem?

Figyelt kérdés
Ajánlottál egy jó tisztán látót, de ne tudom, hogy nem lenne-e jobb médiumhoz fordulni? Szeretném, ha a párom kapcsolatot tudna teremteni a már régen elhúnyt apukájával, mert ô elég szkeptikus ebben a témában, és szeretném, ha saját maga tapasztalhatná meg ezt az élményt. Melyik a jobb?
2015. febr. 13. 14:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Javaslom neki inkább a válóperes ügyvédet egy ilyen asszony mellett...
2015. febr. 13. 15:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kasai, igazad van! Még is csak kaptam választ a kérdésemre... ;)
2015. febr. 13. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyenek meg is érdemlik ,hogy ilyenre menjen el a pénzük...
2015. febr. 13. 15:14
 14/21 anonim ***** válasza:
16%

A halott szerelmeiddel álmodsz?

Nag€ci, de nem lennék a szerelmed..xd

2015. febr. 13. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
És ilyen emberek szavaznak is....
2015. febr. 13. 15:20
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

A férjednek van igaza. Halottakkal NEM lehet kapcsolatot teremteni, legfeljebb álmodni velük. De csak azért, mert sokat gondolsz rájuk.

Nem értem, hogyan hihet értelmes ember ilyen középkori babonákban.

Remélem, ha gyereked lesz, azt nem tömöd ilyen ostobaságokkal.

2015. febr. 13. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a rengeteg ezotériás kérdést elnézve M.o tényleg 10.000.000 hülye országa. Meg is érdemli, ahol tart. Nincs jobb dolgotok ebben az elb.@.szott országban foglalkozni? Ha fele annyi ember fogna össze, ahány hülye van, aki elhisz mindent ami a neten van;már rég nem itt tartanánk...
2015. febr. 14. 00:41
 18/21 homo ludensz ***** válasza:
Amennyiben megértő a férjed az álmaid,megérzéseid terén akkor tartsd magad szerencsésnek és ne erőltess semmit.Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés helyzetben mert a kezdetektől hallgathatok eleget amiért mágiával foglalkozom.
2015. febr. 15. 09:21
 19/21 bézbózütő1000 válasza:
Először is én nem ajánlottam neked semmit, ez egy hülyeség.
2015. febr. 23. 16:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Bár sokakat nem érdekel, azért leírom azoknak, akiket mégis.

Elmentünk, ès nem bántuk meg. Sõt, felemelõ élmény volt. egy tisztán látó/médium hölgy, minden fontos dolgok elmondott rólunk, és ami éppen a jelnünkben foglalkoztat. Mintha nyitott könyvek lennénk a számára, és a férjem apukájától is kaptunk üzenetet, és olyan személyes dolgokat mondott el, amit csak a férjem szülei tudtak, kérte,hogy ha hazamegyünk kérdezzük meg az anyósomat arról a 3 bizonyos dolgról, amirõl beszélt, mert fontos. Meg is tettük, és leesett az állunk...

Szóval, örülök, hogy elmentünk és annak is, hogy férjem végre nem annyira szkeptikus, sõt! :)

2015. ápr. 28. 15:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!